9 Μαΐου 2014

Νέοι και άφθαρτοι.!.!.! Νούμερο 2...

Κάποιοι πειράχτηκαν που γράψαμε για Βρυκόλακες και μας είπαν στο Facebook λασπολόγους.Η αλήθεια είναι ότι ο δαίμων του διαδικτύου έβαλε την ουρα του και άλλαξε σε αυτό το σημείο το κείμενο μας.Εμείς είχαμε γράψει Eυροσαβροι" !Για αυτό και διορθώνουμε αμέσως και το κείμενο και την φωτογραφία. Tους ευχαριστούμε πολύ. Για αυτούς που μας αποκαλούν λασπολόγους : Προφανώς λόγω των άπειρων  αυθαιρετων οικοδομων που έχουν στην ιδιοκτησία τους βλέπουν Παντού Γύρο τους Λάσπες...Τους Βρυκόλακες της Πολιτικής τους Υπερασπίζονται και θίγονται όταν τους λέμε με το όνομα τους και αυτό φαίνεται γιατί όταν οι ίδιοι αυτοί Βρυκόλακες μπαίνουν στο θεατράκι τις Λάκας όλος ο Συνδυασμός, τους χειροκροτεί αβέρτα...Να τους χαίρονται αλλα να προσέχουν γιατί αυτοί οι Βρυκόλακες θα τους {πιούνε το αίμα}.HΑιμορραγία σε ψήφους θα είναι ακατάσχετη...  Eμείς πάντως τους κάνουμε τη χάρη και δεν τους λέμε Βρυκόλακες, τους λέμε Euroσαβρους!.Πάντως καλού κακού ας πάρουν παπά που να κρατα και κάμποσες Σφήνες.!!!Όσο για τον κύριο  που του αρέσει μνημονεύει τον Εισαγγελέα τον πληροφορούμε ότι έχουν τόσο πολύ δουλειά με τα λεφτά που λείπουν από το Δήμο, με το σκάνδαλο που θα σκάση του Νερού με τις  αναθέσεις παραλιών, με τiς ψευδεις βεβαιώσεις εξόφλησης χρεών, με το μπάχαλο των παραλιών, με το τέλος παρεπιδημούντων, με το τέλος ακαθαριστων εσόδων (και αλλα ων αριθμός ουκ εστί).Mόλις καταφέρει να τελειώσει με αυτά ο Εισαγγελέας και ενώ θα ετοιμάζεται να βάλει το Facebook στην Σουβάλα, τότε κάποιος θα του πει για Eλληνοποίησης και Συντάξεις Αλλοδαπών  που δεν έχει ασχοληθεί μέχρι στιγμής. Έτσι πάντα θα υπάρχουν σοβαρότερα θέματα από της σαχλαμάρες του Facebook ...Εσύ τi λόγους έχεις να αφήσει ο Εισαγγελέας τους Λαγούς και να πιάσει τα σάλια του FB ;;; 


Οι Νέοι της Άνω Κουκουλούs 2



ΟΙ Eυροσαβροι
Θα έχετε παρατηρήσει πως, ενόψει των  εκλογών, τα κόμματα αναζητούν «νέους και άφθαρτους». Έτσι υποστηρίζουν τουλάχιστον. Κανένα κόμμα δεν διευκρινίζει τι τους θέλει τους νέους και άφθαρτους.
Μάλλον για να κρύψουν πίσω από τους νέους και άφθαρτους τους γέρους και τους (φθαρμένους). Και ο Κώστας   αναζητεί νέους ανθρώπους και άφθαρτους. 
 Ζητούνται νέοι και άφθαρτοι για να τους κάνουμε σαν τα μούτρα μας. Πρέπει να είναι τρελός ένας νέος και άφθαρτος, για να πάει σήμερα σε κάποιο από αυτά τα κόμματα. Ή εντελώς απελπισμένος. Και πολλοί νέοι είναι απελπισμένοι. Οι βρικόλακες αναζητούν νέο αίμα, για να διασωθούν οι ίδιοι. Το δυσάρεστο είναι ότι όλο και κάποιους θα βρουν. Πάντα βρίσκουν. Γιατί οι νέοι αγνοούν και υποτιμούν την δύναμή τους και τις ικανότητές τους.

Οι Νέοι της Άνω Κουκουλούs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου