9 Ιουνίου 2014

Παράπονα Επισκέπτη του τριημερου στην Μύκονο...

Kαλημερα,
 
Καναμε το λαθος μια μικρη παρεα να επισκεφθουμε το νησι για δυο ημερες χαλαρωσης. Ομως αυτο που απαντησαμε ειδικα απο θεμα τιμων σε οτι καναμε ηταν απλα απαραδεκτο και αηδιαστικο. Και προφανως το Ελληνικο πνευμα ελαμψε και παλι και με δεδομενο την αναμενωμενη αυξηση τουριστικης κινησης στη χωρα ολοι οι  εξυπνοι αλλα αδιστακτοι επιχειρηματιες εσπευσαν να το εκμεταλλευτουν και να επιβαρυνουν τους παντες που επισκεπτοναι το νησι με απιστευτες τιμες.
 
Πως γινεται στην παραλια να πληρωσαμε  3.5 ευρω για ενα μπουκαλακι νερο, 4 ευρω για ενα καφε, το βραδυ που βγηκαμε για ενα ποτα 16 ευρω το ποτο, λιγο φαγητο σε ταβερνα 15 ευρω το ατομο  και βεβαια ουτε καν σκεφτηκαμε να ρωτησουμε για ξαπλωστρες και τετοια διοτι φανταζομαστε τι θα ακουγαμε.
 
Ολοι εσεις φυσικα παντα δινεται εμφαση στους ξενους τους οποιους και εκμεταλλευεσται στο επακρο, και ολοι αγνοειτε συστηματικα τους Ελληνες οι οποιοι ειναι και οι μονοι που ξοδευουν. Απο το ξοδευω ομως μεχρι την εκμεταλευση, υπαρχει διαφορα.
Φαναταζομαι πως αυτο θα συνεχιζεται ολο το καλοκαιρι και μαθαμε πως οι τιμες στο νησι εχουν κατακορυφα αυξηθει απο περυσι  εν μεσω κρισης. Δυστυχως αυτη η νοοτροπια επιβεβαιωνει και την κατασταση στην οποια βρισκομαστε διοτι αυτοι ειμαστε στην Ελλαδα, μονο εκμεταλευση και τιποτε αλλο.
 
Κια πολυ φοβαμαι οτι αυτο θα μεταδοθει και σε ξενους διοτι και εγω και ολοι γνωριζουμε ανθρωπους στο εξωτερικο και φυσικα θα τους ενημερωσουμε σχετικως.
 
Σ.Ι

Ps Zoo :Το post αυτό είναι επώνυμο από Αναγνώστη και το έχει κοινοποίηση με mail και στο Δήμο Μυκόνου .

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητε φιλε εσυ που εκανες την ανωτερω καταγγελια, χωρις διαθεση να υπερασπιστω τα απανταχου λαμογια τα οποια σε ολη την επικρατεια εχουν την ιδια ΑΚΡΙΒΩΣ συμπεριφορα, θελω να σου πω οτι δεν ειναι ολο το νησι μας ετσι ! υπαρχουν τιμες για ολα τα πορτοφολια και εσαι διαθεσιμος μπορω να στο αποδειξω κανοντας μαζι μια βολτα αν ξανακατεβεις στο νησι μας. επισης θελω να σου πω οτι στα σοβαρα μαγαζια (και υπαρχουν πολλα απο αυτα ευτυχως) οι τιμες τους ειναι διαμορφωμενες στην ποιοτητα που προσφερουν , ετσι εξηγειται αλλωστε και η αθροα προσελευση στο νησι μας αλλοδαπων τουριστων οι οποιοι παρεπιπτοντως δεν ειναι ηλιθιοι και γνωριζουν ακριβως που πηγαινουν και τι πληρωνουν εν αντιθεσει με ορισμενους συμπατριωτες μας οι οποιοι θα πανε οπου ειναι τα δηθεν famous και εκει τα λαμογια θα τους δαγκωσουν (οπως γινεται αλλωστε πανελλαδικως και παγκοσμιως!) φιλικα ΦΙΛΙΠΠΟΣ . Π. ΜΕΝΑΡΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή