Από τον Serial Killer
Mόνο αισθήματα αποτροπιασμού και απογοήτευσης για έναν λαό ανθρωποειδών, εκπρόσωποι του οποίου έσπευσαν να επιβραβεύσουν τον δολοφόνο της αδέσποτης σκυλίτσας στην Εύβοια.
Γέμισε ανθρωποειδή πελατάκια τις επόμενες μέρες η συγκεκριμένη ψησταριά- κάποιοι μάλιστα από δαύτους δεν ντρέπονταν να πουλάνε μαγκιά μέσα από τα social media και να είναι επιθετικοί απέναντι στους φιλόζωους.
Αναρωτιέσαι λοιπόν για ποιό λόγο αυτά τα ανθρωποειδή θα πρέπει να έχουν καλύτερη αντιμετώπιση από τους εκάστοτε κυβερνώντες που οι ίδιοι τους ψηφίζουν.
Αναρωτιέσαι γιατί αυτά τα πανάσχημα (εξωτερικά και εσωτερικά) ανθρωποειδή που πλάκωσαν μετά την δολοφονία του αδέσποτου στην ψησταριά του Κώστα θα πρέπει να αξίζουν μιας καλύτερης ζωής εκτός από το να σέρνουν τα χαμένα κορμιά τους ανάμεσα στους θλιβερούς καναπέδες τους και τις απανταχού "ψησταριές του Κώστα".
Αυτά τα θλιβερά ανθρωποειδή που αναπαράγονται ασχημίζοντας ακόμη πιο πολύ τον άτυχο πλανήτη που τους φιλοξενεί διαμαρτύρονται γιατί πληρώνουν χαράτσια και φόρους.
Γιατί πληρώνουν χαράτσια την στιγμή που η παρουσία τους και μόνο επιβαρύνει και μολύνει όσο τίποτε το περιβάλλον.
Μια από τις μεγαλύτερες ατυχίες αυτής της χώρας είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει έλεγχος γεννήσεων με αποτέλεσμα να μπορούν να αναπαράγονται ελεύθερα τέτοιου είδους ανθρωποειδή που μολύνουν τον πλανήτη με την παρουσία τους και ξεσπάνε βίαια- λόγω της εσωτερικής τους ασχήμιας- στα ανυπεράσπιστα πλάσματα της φύσης.
Η πιο κακάσχημη ράτσα του πλανήτη είναι λογικό να έχει αυτή την απροσάρμοστη συμπεριφορά. Τα ούγκανα-Έλληνες είναι υποτακτικοί διαχρονικά απέναντι στους ισχυρούς και βίαιοι απέναντι σε ότι ανυπεράσπιστο και αδύναμο δημιούργησε η φύση.
Η σύναξη αυτών των ανθρωποειδών που φοράνε σαγιονάρες και μπεκροπίνουν τα καλοκαίρια στις ψησταριές της επικράτειας, είναι ο θάνατος της αισθητικής και αρκεί η παρουσία τους να μολύνει την ατμόσφαιρα περισσότερο και από μια πυρηνική έκρηξη.
Είναι τα ίδια ούγκανα-ανθρωποειδή που περιγράφει η ταλαίπωρη πωλήτρια της Μυκόνου που επειδή αισθάνονται κομπεξικά θέλουν πάση θυσία από την "ψησταριά του Κώστα" να βρεθούν στα σοκάκια της Μυκόνου ώστε να καταγράψει την ασχήμια τους η κάμερα του STAR που λειτουργεί στην προκειμένη περίπτωση σαν η κολυπήθρα του Σιλωάμ.
Πιο επαναστατική και από προκήρυξη της Αλ Κάιντα είναι η επιστολή της ταλαίπωρης εργαζόμενης στο νησί της Μυκόνου το καλοκαίρι του 2014.: Read More Here