23 Ιουλίου 2014

Και το καλοκαιρι συνεχιζεται με μια Μυκονο ξεφραγο αμπελι!

20  Ιουλιου 2014 ,μετα τις 01:00 και εχουν κανει το γυαλο παρκινγκ του σπιτου τους...Ολοι μπαινουν μεσα με τα αμαξια,μηχανακια,γουρουνες και παρκαρουν οπου τους βολεψει ακομη και μπροστα στη Μαντο!!!!
Που ειναι ο σεβασμος του τοπου αυτου που τρωμε ψωμι? Χαμενοι οι κοποι των παππουδων μας να κρατησουν το μερος αυτο γραφικο και οπως πρεπει.
Απο την μια τα αμαξια στο γυαλο που χαλανε την εικονα ,απο την αλλη ο καθενας εχει απλωσει το μγαζι του σε ακτινα 5 μετρα γυρω απο το μαγαζι του σαν λαικη ανοιγοντας παραθυρα βιτρινες βιαζοντας την αισθητικη και ερχεται να συμπληρωσει την εικονα οι δεκαδες γυφτοι που ολη μερα ειναι στα ματογιαννια απεξω απο την aplha bank ζητιανευοντας και οι υπολοιποι σστην παραλια της Αγιας Αννας οπου εχει κοσμο απο τις κρουαζιερες και κλεβουν ,βρωμιζουν με σκουπιδια και χαλανε την εικονα της Μυκονου.
Γιατι οι αρμοδιοι που τους ψηφησαμε κοιμουνται με τα τσαρουχια?Δεν τα βλεπουν ολα αυτα που συμβαινουν ?Οι λεξεις κλειδια που πρεπει να γραψουν στο τεφτερι τους και να πιασουν δουλεια ειναι : ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ,ΠΑΡΑΝΟΜΕς ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ,ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΒΙΤΡΙΝΕΣ και ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΜΑΓΑΖΙΩΝ, ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΓΥΑΛΟ,ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΛΑΧΕΙ.....ΑΡΧΙΣΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

Anagnostis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου