25 Ιουλίου 2014

Οι Γυναίκες της Βαρβακείου στη Λούτσα – Μοίρασαν εισιτήρια για Μύκονο!!!

Οι μυστηριώδεις φιλάνθρωπες κυρίες, έκαναν ξανά την εμφάνισή τους στην παραλία του γνωστού θερέτρου. Με απόλυτη διακριτικότητα βοήθησαν λουόμενους που δεν είχαν να πληρώσουν τα εισιτήριά τους για το νησί των ανέμων!

  • Μια από τις μαυροφορεμένες γυναίκες της Βαρβακείου, ανάμεσα στους λουόμενους. Η φωτογραφία τραβήχτηκε κρυφά από τους σωματοφύλακές της
    Μια από τις μαυροφορεμένες γυναίκες της Βαρβακείου, ανάμεσα στους λουόμενους. Η φωτογραφία τραβήχτηκε κρυφά από τους σωματοφύλακές της

Τα τέσσερα μαύρα τζιπ με τα φιμέ τζάμια και χωρίς πινακίδες, σταμάτησαν το μεσημέρι επάνω στην πιο πολυσύχναστη παραλία της Λούτσας. Από μέσα κατέβηκαν οι μυστηριώδεις κυρίες με μαύρα ακριβά ταγιέρ και αμέσως ανακατεύθηκαν με το πλήθος.
Σύμφωνα όσους βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό, οι φιλάνθρωπες κυρίες εντόπιζαν στην παραλία ανθρώπους που φορούσαν μαγιό τα οποία θα ταίριαζαν στην Ψαρρού και τους έδιναν εισιτήρια με το Highspeed για να βρεθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στη Μύκονο!
Μάλιστα, όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του τοπικού beach bar, οι κυρίες περπατούσαν με μεγάλη άνεση επάνω στην άμμο αν και φορούσαν ακριβές γόβες ενώ οι σωματοφύλακές τους απαγόρευαν σε οποιονδήποτε να τις φωτογραφίσει ή έστω να τις πλησιάσει.
Σύμφωνα με υπολογισμούς, οι μυστηριώδεις φιλάνθρωπες, μοίρασαν εισιτήρια αξίας περίπου 20.000 ευρώ και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν όσο ξαφνικά είχαν έρθει. Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι μαζί με τα εισιτήρια, μοίρασαν και αρωματικά μαντηλάκια για να καθαρίζουν τα χέρια μετά τα σουβλάκια στα Ματογιάννια.
 
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Νίκος Ζαχαριάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου