5 Ιουλίου 2014

Δελτίο Τύπου: Fundraising Party in Mykonos !

Αγαπητοί φίλοι, γιορτάζουμε το καλοκαίρι και υποδεχόμαστε με χαρά το BabyFeat στη Μύκονο, στον Πρότυπο Παιδικό Σταθμό Σαϊτα !!! 

Σας προσκαλούμε στη Σαϊτα (στον Πετεινάρο) την Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014 19:00-22:00 για να δημιουργήσουμε περιστεριώνες από ανακυκλώσιμα υλικά και υφάσματα, να ακούσουμε και να δούμε Μυκονιάτικα παραμύθια, να παίξουμε, να γελάσουμε, και να περάσουμε καλά στηρίζοντας το έργο της οργάνωσης BabyFeat με bazaar, λαχειοφόρο και αισιοδοξία!!! Στην εκδήλωση θα μπορείτε να φέρεται όσα παιδικά είδη δεν σας είναι πια χρήσιμα για να τους βρει το BabyFeat μια νέα αγκαλιά.
Σας περιμένουμε όλους!!! 

19:00-22:00 Φτιάχνουμε περιστεριώνες από ανακυκλώσιμα υλικά
19:30 Μυκονιάτικα Παραμύθια με τον Σύλλογο Γυναικών 
20:30 η Εκκλησιά η Αγγελοχτισμένη performance με την Μαρίνα Πετρή

Πληροφορίες: τηλ. 22890 77037 / 6985751941 

με την στήριξη: 
Σαΐτα – Πρότυπος Παιδικός Σταθμός https://www.facebook.com/pages/Πρότυπος-Παιδικός-Σταθμός-Σαΐτα 
Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Μυκόνου: http://mykonoswomenculture.gr 
Μαρίνα Πετρή: http://www.marinapetri.gr 

Λίγα λόγια για το BabyFeat: 
Το BabyFeat είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που ιδρύθηκε το 2011 για να δώσει, απλή και φιλική λύση σε οικογένειες με παιδιά  για να ανταλλάσσουν τα παιδικά τους είδη. Το BabyFeat έχει δωρεάν αγγελίες για παιδικά είδη στο babyfeat.gr και διοργανώνει δράσεις Ανταλλαγής “χαρίζω+ανταλλάσσω+δημιουργώ" σε συνεργασία με δήμους, σχολεία και φορείς. Το 2013 το BabyFeat άνοιξε το πρώτο "Κέντρο Ανταλλαγής Παιδικών Ειδών" στα Κάτω Πετράλωνα όπου οικογένειες ανταλλάσσουν τα είδη τους με ένα πρωτότυπο σύστημα πόντων, χωρίς διακρίσεις και γραφειοκρατία. Εκτός από κόμβο για ανταλλαγές το BabyFeat βοηθά οικογένειες στην Ελλάδα και το εξωτερικό με την αποστολή παιδικών ειδών όπου υπάρχει ανάγκη. Πολύ σημαντική είναι και η εκπαιδευτική αποστολή της οργάνωσης η οποία αξιοποιεί στο Εργαστήρι Ανακύκλωσης Παιδικών Ειδών όσα παιχνίδια και υφάσματα δεν μπορούν πια να χρησιμοποιηθουν από παιδιά. Έτσι εμπνέουμε μικρούς και μεγάλους που δημιουργούν έργα τέχνης και θέτουμε σε πράξη το σύνθημά μας "Τίποτα δεν πάει χαμένο". Όλες οι δραστηριότητές μας υποστηρίζονται εξ ολοκλήρου από εθελοντές που προσφέρουν το χρόνο, τους πόρους και την αισιοδοξία τους, ώστε το BabyFeat να μεγαλώνει σαν καρποφόρο δέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου