Ο Έλληνας αξιωματούχος είχε απέναντί του 3 πρόσωπα που τον κοίταζαν σαρκαστικά.
Θεωρούσαν ότι του έκαναν χάρη κάθε φορά που έμπαιναν στον κόπο να παίρνουν το βλέμμα τους από τον καλοσχηματισμένο πισινό τής αφροαμερικανίδας σερβιτόρας που καθόταν διακριτικά σε απόσταση 3 μέτρων από την παρέα, έτοιμη να ανταποκριθεί με ευγένεια στις παραγγελίες τους.
Ο ένας από τους 3- Γάλλος με αμερικανική υπηκοότητα- υπήρξε για χρόνια η σκιά του Ντομινίκ Στρος Καν στο IMF.
Tην ώρα που έκανε νεύμα στην πρόθυμη σερβιτόρα άρχισε να μιλάει στον Ελληνα αξιωματούχο, ο οποίος είχε απευθείας πρόσβαση στον Έλληνα πρωθυπουργό.
Ο αξιωματούχος είχε αρχίσει ήδη να ιδρώνει. Ηξερε ότι βρισκόταν εκεί γιατί ήταν το πιο χρήσιμο σκουπίδι εκείνης της συγκυρίας.
Στον φάκελο που κουβαλούσε μαζί του από την Ελλάδα βρισκόντουσαν  20 ονόματα προσώπων κλειδιά της Ελληνικής Δικαιοσύνης.
Οι ζωές τους.
-Γνωρίζεις ότι δεν πρόκειται να αποπληρώσετε ποτέ το χρέος των 400 δις ευρώ. Αυτό το γνωρίζουμε κι εμείς. Το έχουμε πάρει απόφαση καιρό τώρα. Αυτό που δεν γνωρίζεις είναι ότι έχουμε αποφασίσει να σας πάρουμε και το τελευταίο τετραγωνικό γης που έχει αξία στη χώρα σας. Αν χρειασθεί θα ξεριζώσουμε τον βράχο της Ακρόπολης και θα τον μεταφέρουμε  στην έρημο Μοχάβε. Nα είσαι σίγουρος ότι δεν θα διστάσουμε να το κάνουμε. Ως τότε θέλουμε με ειρηνικό τρόπο να περιέλθουν στην κατοχή μας όλα τα υποθηκευμένα στις τράπεζες περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων. Ακόμη και το τελευταίο χωράφι στο πιο απόκρημνο βουνό, ακόμη και το τελευταίο τετραγωνικό βάλτου τίγκα στο σκατό. Λοιπόν δείξε μας τώρα τι μας έφερες από την Αθήνα, για να αποφασίσουμε...
Ο Έλληνας αξιωματούχος άνοιξε δειλά τους φακέλους και άπλωσε το περιεχόμενό τους  πάνω στο επιβλητικό μοναστηριακό τραπέζι της σουίτας.
Δεν ήταν παρά ονόματα στελεχών της ελληνικής δικαιοσύνης κάθε ένα από τα οποία συνοδεύονταν με πλούσιο βιογραφικό «ειδικού χειρισμού» και πάρα πολλές φωτογραφίες, οι οποίες ήταν τραβηγμένες χωρίς την έγκριση των εικονιζομένων, οι προσωπικές στιγμές των οποίων είχαν φθάσει ως την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.
Ηταν η σειρά του δεύτερου ξένου της παρέας να μιλήσει, πρώην  στέλεχος της διαβόητης Μ16 και τώρα στην υπηρεσία του γραφείου του προέδρου της Κομισιόν, ως «εξωτερικός συνεργάτης».
-Πες μας ποιοι από δαύτους είναι οι παιδόφιλοι, ποιοι είναι οι  gays, ποιοί είναι οι αρρωστημένοι ματάκηδες, ποιοί είναι οι μαζοχιστές, ποιοί  βιάζουν τα παιδιά τους. Πες μας τις πιο σκοτεινές διαστροφές τους...
Το ελληνικό κατακάθι άρχισε να κελαηδάει. Σταμάτησε μόνο όταν είχε δώσει στεγνά και τις 20 ζωές που κουβαλούσε στις αποσκευές του.
-Θέλουμε δικαστικές αποφάσεις που θα διευκολύνουν τη δουλειά μας. Εχθρός μας είναι το χάσιμο του χρόνου . Θέλουμε μέσα στα επόμενα 10 χρόνια να έχει περιέλθει στα χέρια μας το 20% των περιουσιακών στοιχείων ιδιωτών και επιχειρήσεων που βρίσκονται υποθηκευμένα στις τράπεζες...Κι έτσι θα συνεχίσουμε...
.Κι εμείς πως θα ζήσουμε, το ελληνικό κράτος;
Τόλμησε να ψελλίσει το ελληνικό καθήκι.
Μην ανησυχείς γι΄αυτό. Θα βάλουμε σε εφαρμογή το Σχέδιο Apollo 2. Aλλά γι΄αυτό θα σου μιλήσει ο Μάρτιν. Ο Μάρτιν ήταν ο τρίτος ξένος της παρέας. Η θητεία του στις μυστικές υπηρεσίες τω ΗΠΑ του επέτρεψε  να δημιουργήσει ένα από τα πιο ισχυρά fund με «ειδίκευση» στο ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος. Μέσα από το δικό του fund περνούσε σχεδόν το 70% του ξεπλύματος του παγκοσμίου εμπορίου ναρκωτικών. Οι υπεράκτιες εταιρείες του ήταν : Read More Here