1 Αυγούστου 2014

Τραυματίστηκε ο Ρέμος από φελό σαμπάνιας-γίγας στο Nammos.!!!

Η απροσεξία ενός σερβιτόρου, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συναυλίας στη Μύκονο, ο οποίος άνοιξε μια σαμπάνια των 70.000 ευρώ έχοντας το μπουκάλι στραμμένο προς τη σκηνή, παρά λίγο να κοστίσει ακριβά στον δημοφιλή Έλληνα τραγουδιστή
Η στιγμή που ο φελλός-δολοφόνος, προσγειώνεται στο πρόσωπο του Αντώνη Ρέμου (λήψη από θαμώνα)
Η στιγμή που ο φελλός-δολοφόνος, προσγειώνεται στο πρόσωπο του Αντώνη Ρέμου (λήψη από θαμώνα)

Ο πόλεμος ανάμεσα στα τραπέζια είχε κορυφωθεί, μαζί με το κέφι κατά τη διάρκεια της χθεσινής συναυλίας του Αντώνη Ρέμου με τον Χούλιο Ιγκλέσιας στο Nammos στην Ψαρρού όταν συνέβη το... απρόοπτο.
Οι δύο καλλιτέχνες τραγουδούσαν μαζί το «My Way» όταν ξαφνικά, ένας φελλός που μόλις είχε εκτοξευθεί με δύναμη από κάποιο υπερμεγέθες μπουκάλι Armand de Brignac Brut Gold των 15 λίτρων, χτύπησε τον Αντώνη Ρέμο στο πρόσωπο, πολύ κοντά στο αριστερό του μάτι!
Προς τιμήν του, ο Αντώνης Ρέμος, δεν σταμάτησε το πρόγραμμα, αλλά συνέχισε με αυταπάρνηση, δείχνοντας έτσι τον σεβασμό του προς τα μέλη της Eλληνικής αλλά και της παγκόσμιας ελίτ που έδωσαν 1000 ευρώ το άτομο για να τον παρακολουθήσουν.
Επίσης δεν ήθελε να χαλάσει το κέφι των μπροστά τραπεζιών (από όπου προήλθε το βλήμα-φελλός), οι οποίοι μέχρι εκείνη τη στιγμή, είχαν κάνει με τον «σαμπανοπόλεμο», λογαριασμούς 200.000 ευρώ το καθένα!
Μόνο όταν τελείωσε η συναυλία, ο δημοφιλής τραγουδιστής διακομίστηκε επειγόντως στο Ιατρικό Κέντρο Μυκόνου, όπου οι γιατροί έδωσαν αγώνα για να σώσουν το μάτι του. Ο Ρέμος θα παραμείνει εκεί, μέχρι να συνέλθει και από την διάσειση που του προκάλεσε η σύγκρουση με τον φελλό.
Η διεύθυνση του Nammos, πάντως, ζήτησε συγγνώμη από τους θαμώνες που αναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν αυτή τη βάρβαρη σκηνή, ενώ τονίστηκε ότι οι σερβιτόροι που συμμετέχουν στις «σαμπανομαχίες» περνούν από σκληρή στρατιωτική εκπαίδευση, αφού οι σαμπάνιες αυτές θεωρούνται φονικά όπλα.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου