23 Σεπτεμβρίου 2014

Ψινάκης:«σκάσε μωρή» Το πάρτι τελείωσε !

Για να δούμε ο νέος Δήμαρχος Μυκόνου θα βάλει τέρμα στο πάρτι που είχαν στήσει οι προκάτοχοι του; η θα συνεχιστεί όπως διατυμπανίζουν κάποιοι και λένε ότι κάνουν κουμάντο ακόμα ...τα συμπεράσματα δικά σας...
The Editor


Ψινάκης: Το πάρτι τελείωσε
Ένταση επικράτησε και στην δεύτερη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Μαραθώνα όπου κεντρικό θέμα ήταν που θα στεγαστούν οι αθλητές αφού ένα από τα γυμναστήρια κλείνει λόγω ακαταλληλότητας.
Ο Ηλίας Ψινάκης κατέκρινε την προηγούμενη δημοτική αρχή επειδή χρησιμοποιούσε το γήπεδο για προπονήσεις και αθλητικές οργανώσεις, αν και ήταν παράνομο τονίζοντας: «Εσείς, θα μπορούσατε να είχατε πάρει πρόστιμο 50.000 ευρώ και τρεις μήνες φυλάκιση. Εγώ δεν τα κάνω αυτά».
Οι διάλογοι ήταν έντονοι με τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης να φωνάζουν ώσπου κάποια στιγμή ακούστηκε ο Ηλίας Ψινάκης να φωνάζει σε μία σύμβουλο «σκάσε μωρή».
Οι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης τότε άρχισαν να χτυπούν τα χέρια τους στα έδρανα.
«Το πάρτι τελείωσε» ήταν η φράση του Ηλία Ψινάκη εννοώντας ότι όλες οι αποφάσεις του δήμου θα είναι δημόσιες και θα αναρτώνται στη Διαύγεια, αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο υπονοούμενα για τον τρόπο που λειτουργούσε η προηγούμενη δημοτική αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου