10 Ιανουαρίου 2015

Γραφείο ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων :ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περιοδείες στη Νάξο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με το σύνθημα μας η Ελπίδα έρχεται η Ελλάδα προχωράει  η Ευρώπη αλλάζει, η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ στη Νάξο, ξεκίνησε την προεκλογική της εξόρμηση.
Την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου, ο ναξιώτης γιατρός και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες Νίκος Μανιός, μαζί με τον συντονιστή της οργάνωσης μας στη Νάξο Ανδρέα Κοντοπίδη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ  περιόδευσαν στη Χώρα και μίλησαν με τον κόσμο της αγοράς για τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και  για τα ζητήματα ρευστότητας.
Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Δήμο και το Ταχυδρομείο όπου και πάλι έγιναν συζητήσεις με τους υπαλλήλους και τον κόσμο για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.
Το απόγευμα σε συνάντηση μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ στο Χαλκί συζητήθηκε το πρόγραμμα μας και αναλύθηκαν οι άμεσοι οικονομικοί στόχοι της αυριανής κυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σκοπός κάθε συνάντησης και επαφής με τον κόσμο είναι η αλήθεια και η ελπίδα να νικήσει τον φόβο και το ψέμα, για μια Ελλάδα που προχωράει και για μια Ευρώπη που αλλάζει.

Γραφείο Τύπου ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Νάξου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου