12 Φεβρουαρίου 2015

Μουσική μέχρι τις 3 το πρωί στα καταστήματα !!!


Μουσική μέχρι τις 3 το πρωί στα καταστήματα της Παλιάς Πόλης. Αφαιρέθηκε η άδεια από πέντε καταστήματα. Από τον Μάρτιο οι μπάρες.


Μέχρι τις 3 η ώρα το πρωί θα λειτουργούν με μουσική τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην παλιά Πόλη, όπως ορίζει Κανονιστική Διάταξη που εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και η οποία θα έρθει προς έγκριση στην προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Κανονικά το ωράριο λειτουργίας μουσικής ισχύει μέχρι τις 11 το βράδυ, αλλά αυτό ποτέ δεν εφαρμόσθηκε και ο καθένας έκανε ό,τι ήθελε, με τελικό αποτέλεσμα να παίζουν όλα τα καταστήματα μουσική μέχρι το πρωί, ακόμα δε και αυτά που δεν είχαν δικαίωμα.
Η παράταση για τη λειτουργία μουσικής μετά τις 11 το βράδυ, δίνεται υπό την αίρεση ότι θα ληφθούν από τους καταστηματάρχες ειδικά μέτρα που να διασφαλίζουν την τήρηση της κοινής ησυχίας, όπως ηχομονώσεις, χαμηλή ένταση κ.λ.π. Σε περίπτωση που δεν τηρούνται αυτές οι συγκεκριμένες προϋποθέσεις, θα επιβάλλονται πρόστιμα, οι παραβάσεις θα καταγράφονται και σε περίπτωση υποτροπής, θα αφαιρείται η άδεια λειτουργίας του καταστήματος και θα σφραγίζεται για χρονικό διάστημα ανάλογα με την κάθε περίπτωση.
Γενικότερα, ο Δήμος είναι αποφασισμένος να εφαρμόσει αυστηρά μέτρα για την ομαλή λειτουργία της Παλιάς Πόλης, καθώς και στην είσοδο αυτοκινήτων, που θα απαγορεύεται δια ροπάλου. Στο πλαίσιο αυτό οι μπάρες στις εισόδους της Π. Πόλης θα αρχίσουν να λειτουργούν από το Μάρτιο.
Στην ίδια συνεδρίαση της η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, αποφάσισε την ανάκληση της άδειας λειτουργίας πέντε καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, λόγω παραβάσεων που σχετίζονται με την Αρχαιολογική Υπηρεσία, στέλλοντας έτσι το μήνυμα ότι η Παλιά Πόλη θα προστατευθεί πάση θυσία από κάθε ενέργεια που αντιβαίνει στο χαρακτήρα της ως Παγκόσμιου Μνημείου Πολιτιστικής Κληρονομιάς.
http://rodosalarm.gr/
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ps...Μην ονειρεύεστε Όλα αυτά στην Ρόδο βεβαια, στην Μύκονο ζούμε ακόμα στην Kορνιβοβερονομεγασκατια Εποχή ......?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου