1 Φεβρουαρίου 2015

Του την είχαν "στημένη" τού Τσίπρα και γι' αυτό δεν φαινόταν να ανησυχούν για τη νίκη του.

Του την είχαν "στημένη" τού Τσίπρα και γι' αυτό δεν φαινόταν να ανησυχούν για τη νίκη του.
Πιο πολύ τους ανησυχούσε η είσοδος του Καμένου στην Βουλή, παρά η νίκη τού Τσίπρα.
Αν ο Τσίπρας δεν τα έβρισκε με τον Καμμένο ή έκανε απευθείας συγκυβέρνηση με τον Θεοδωράκη, θα γινόταν "όμηρος" της Διαπλοκής. Αν δεν έκανε ό,τι βόλευε τους Γερμανούς και τους δωσίλογους, θα τον απειλούσε με ανατροπή ο Θεοδωράκης …Σε καθημερινή βάση και χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Μέσα σε έναν μήνα θα τον έκαναν "γιουσουφάκι" τους. Θα τον εμπόδιζαν να κάνει το παραμικρό από τις προεκλογικές του εξαγγελίες και θα του "έτρωγαν" όλη την "πίστωση" απέναντι στον λαό και στο κόμμα.Το πόσο πολύ ενόχλησε τη Διαπλοκή αυτή η συμφωνία, μπορεί να το καταλάβει κάποιος από τις άναρθρες κραυγές τού Θεοδωράκη. Αναγκάστηκε να φωνάζει κάτι περίεργα για δήθεν "αριστερούς", οι οποίοι συνεργάζονται με "ακροδεξιούς" …Πάλι καλά που είχαν αδιάβροχο εξοπλισμό οι δημοσιογράφοι, γιατί θα τους τα βραχυκύκλωνε τα μηχανήματα με τα σάλια του.
Ο δυστυχής, ο οποίος δεν πρόλαβε να βγει έστω μία φωτογραφία ως "εντολοδόχος" δυνάμει Πρωθυπουργός, πανικοβλήθηκε …Πανικοβλήθηκε, γιατί σε "στημένο" —όπως νόμιζε— αγώνα "έχασε". Αυτός, ο οποίος ονειρευόταν "βαρβάτο" υπουργείο, όταν δήλωνε πως δεν θα γίνει ΠΟΤΕ υπουργός τού Τσίπρα, είδε την απειλή του να υλοποιείται ερήμην του. Πανικοβλήθηκε ακόμα περισσότερο, όταν διαπίστωσε ότι ακόμα και τα αφεντικά του τα "έχασαν" με την απρόβλεπτη τροπή που πήραν τα πράγματα. Γι' αυτόν τον λόγο άρχισε να μιλάει για δήθεν "αριστερή" κυβέρνηση με ακροδεξιά και αντιευρωπαϊκά στοιχεία …Με στριγκλιές προσπάθησε —σαν την "Κατίνα" τής γειτονιάς—
να βάλει "φυτίλια" μεταξύ των εταίρων τής κυβέρνησης. Πρέπει να επιστράτευσε σχεδόν όλη του τη γνώση και το σύνολο του λεξιλογίου του, για να πει τις πέντε προτασούλες του …Τη θωρακισμένη BMW τού χοντρού deputy Prime Minister ονειρευόταν το γκαρσόνι τής Μιχαλακοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου