6 Φεβρουαρίου 2015

ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ; ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ !

78
Αν η Γερμανία μας εκβιάζει γιατί δεν την εκβιάζουμε και εμείς; Από σήμερα κανείς σε…. κατάστημα γερμανικών συμφερόντων κανένας να μην αγοράσει γερμανικό προϊόν.
Έτσι απλά… ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ….. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ !!
01
Έλληνες ΠΡΟΣΟΧΗ!
Όσοι ενδιαφέρονται γνωρίζουν πολύ καλά τον τρόπο!
Όσοι κοιτούν την πρόσκαιρη βόλεψή τους γνωρίζουν πολύ καλά να βρίσκουν δικαιολογίες του τύπου «είναι ακριβά», «δεν υπάρχει ποικιλία» κ.λπ.
Η Ελληνική ΓΗ και η πρωτογενής παραγωγή προϊόντων της χώρας μας μπορούν να καλύψουν το 95% των αναγκών μας σε ΤΡΟΦΗ, ΕΝΔΥΣΗ και ΥΠΟΔΗΣΗ.
Τα Ελληνικά προϊόντα είναι αρίστης ποιότητος και για όσους γνωρίζουν πού να τα βρουν, έχουν και τις καλύτερες τιμές.
Τα εισαγόμενα προϊόντα τροφίμων είναι αθλίας ποιότητας και γεμάτα χρωστικές, χημικά αρώματα και συντηρητικά.
Μια βόλτα στην ΛΑΪΚΗ αγορά της περιοχής σας θα σας πείσει!
Μια βόλτα στο μπακάλικο ή στο κατάστημα τυροκομικών και αλλαντικών θα σας πείσει.
Η ποιότητα των Ελληνικών προϊόντων είναι απαράμιλλη και οι τιμές πολύ καλύτερες από τα πλαστικά εισαγόμενα φαγητά των πολυεθνικών!
Τα Ελληνικά ενδύματα είναι αρίστης ποιότητος και ουδεμία σχέση έχουν με τα εισαγόμενα που είναι όλα κινέζικα με ακατάλληλα χρώματα και φτιαγμένα με δεύτερης ποιότητος υλικά.
Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων παραγωγών και βιοτεχνών που χρειάζονται την στήριξή μας και αυτό είναι που χρειάζεται και η οικονομία μας για να στηριχθεί στα πόδια της και να υπάρχει ανάπτυξη και έξοδος από την οικονομική κρίση.
Η αλλαγή νοοτροπίας θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε και την ηθική κρίση και την κρίση αξιών!
Ας στηρίξουμε τον συνάνθρωπό μας που παράγει ή εμπορεύεται Ελληνικά προϊόντα και ας τον παροτρύνουμε να απασχολεί και αυτός Έλληνες στην επιχείρησή του για να βοηθήσει και αυτός τον Έλληνα να ορθοποδήσει και να στηρίξει και αυτός με την σειρά του την οικονομία. Εν ανάγκη, ας μην στηρίζουμε όσους απασχολούν αλλοδαπούς!
Όσοι επαγγελματίες απασχολούν αλλοδαπούς στερούν όλα τα χρήματα των αποδοχών από την Ελληνική αγορά, δηλαδή, από την τσέπη όλων των επαγγελματιών, αλλά και από τις εισφορές του Κράτους.
Τα λεφτά των αποδοχών των αλλοδαπών φεύγουν ΟΛΑ στο εξωτερικό και λείπουν από το Ελληνικό νοικοκυριό!
Αρκετά δισεκατομμύρια ευρώ φεύγουν κάθε χρόνο στο εξωτερικό, τα οποία θα κυκλοφορούσαν στην αγορά και θα υπήρχε κίνηση στα καταστήματα και ευημερία.
Αγοράζω και στηρίζω μόνο Ελληνικά προϊόντα και επιχειρήσεις!!!
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!
Αρκεί να κάνουμε ΟΛΟΙ προσπάθεια!
Τρόφιμα, ένδυση, υπόδηση, τουρισμός, υπηρεσίες και Ελληνικά χέρια στις επιχειρήσεις!
Αναφέρουμε ενδεικτικά μία λίστα με Γερμανικά Προϊόντα και καταστήματα

Audi   BMW   Mercedes  Volkswagen  Porsche  Opel  Ariel  Siemens  Miele  Praktiker  Media Markt  Bayer  NEF  Nivea  Schwarzkopf  LIDL
Henkel (Dixan, Persil,  Pritt) Makro  Adidas  Puma  Allianz  AEG  BASF

arouraios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου