11 Σεπτεμβρίου 2015

Ποιες θα είναι οι ενέργειες του Δήμου Μυκόνου;

Εύχομαι ολόψυχα περαστικά στον άτυχο συνάνθρωπο μας που βίωσε το χειρότερο πρόσωπο του νησιού μέσω των μπράβων.
Όμως πρέπει όοι μας να είμαστε πιο προσεκτικοί για τις όποιες επιχειρήσεις διότι δεν είναι μόνο αυτοί που φταίνε.
Λέμε όλοι ότι γέμησε το νησί με μπράβους. Όμως πώς γέμησε; Μόνο του; Εμείς δεν τους φέραμε; Εμείς δεν τους ανεχόμαστε; Εμείς δεν τους πληρώνουμε; Εμείς δεν καταλαβαίνουμε ότι στο τέλος, οι κλέφτες και οι "αστυνόμοι" είναι η ίδια κομπανία; Τους βάλαμε να φυλάνε το κέντρο υγείας, όταν δεν είχαμε γιατρούς, τους βάλαμε να φυλάνε την ΔΕΗ όταν δεν είχαμε μηχανικούς, τους βάλαμε να φυλάνε το λιμάνι, τα γυμναστήρια όταν γίνουν, τα πάρκιν έναντι αντιτίμου κλπ, κλπ.
Θεωρήσαμε αυτονόητο το νησί να μην έχει αστυνομία, να μην έχει αρκετους τελωνειακούς, να δένει όποιος πλοίο γουστάρει όπου γουστάρει, να οδηγούμε χωρίς κράνος, να πίνουν τα 15χρονα βότκες magnum... Δεχθήκαμε το παρεμπόριο και την λύση του που είναι ένα 60άρι την ημέρα για τον μπράβο, ώστε να μην ενοχλούν τους ταλαίπωρους τουριστες στις ξαπλώστρες.
Ζήσαμε και το άλλο φρούτο, τους ναυαγοσώστες που έχουν βάλει τον πύργο τους στο τέλος της παραλίας για να μην χάνονται ξαπλώστρες, χρησιμοποιουν τα ναυαγοσωστικά για να πηγαίνουν delivery στα γιώτ και ο Θεός να φυλάει μην έχουμε κάποια ανάγκη γιατί τότε θα ξεφτιλιστούμε και πάλι
Δεν μας νοιάζει το ποινικό μητρώο κανενός, έτσι και αλλιώς στην Αθήνα οι τύποι αυτοί κυριαρχούν, ελέγχουν ακόμη και τα μανάβικα. Να είστε σίγουροι ότι σύντομα και εδώ εκεί θα καταντήσουμε.
Ποια είναι η λύση; Είναι δύσκολη. Πολύς ο κόσμος, πολύ το αλκοόλ, λένε και κα΄τι για ουσίες.... Σϊγουρα όμως η λύση έπρεπε να έχιε μέσα την Αστυνομία κια τον απόλυτο σεβασμό στους κανόνες και στους νόμους.
Μακάρι η φετινή χρονιά να είναι η τελευταία γαι το νησί με αυτούς τους περίεργους, μακάρι να μην ξαναπατήσουν κκαι να αφήσουν το νησί να συνεχίσει έτσι όπως ξεκίνησε και μεγαλούργησε.
Όσο αφορά τους επιχειρηματίες, ας βρούν μία λύση διαφορετική. Δεν είναι ανάγκη να γεμίζουν τα μαγαζία με ξέκολα που χορεύουν στα τραπέζια και μπράβους. Υπάρχει και άλλος δρόμος, τον ξέρουν καλύτερα
Sikiniotis Lefteris
.




Ποιες θα είναι οι ενέργειες του Δήμου Μυκόνου που έχει συμπράξει με την εταιρεία Security στην οποία ανήκει ο συλληφθείς;
Γιατί παρατηρείται ολιγωρία των Αρχών μπροστά σε τέτοια φαινόμενα;
Πρέπει να δοθούν άμεσα απαντήσεις και να μπει ένα τέλος στο όργιο ασυδοσίας και της αλητείας που επικρατεί στο νησί και μάλιστα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Όργιο ασυδοσίας, δημοτική αδιαφορία, δικαστικές παλινωδίες και ιδιωτική αυθαιρεσία, συμπληρώνουν το παζλ της υπόθεσης ξυλοδαρμού του Κύπριου τουρίστα από υπάλληλο εταιρείας security που έχει μάλιστα συνεργασία με τον Δήμο Μυκόνου.

Το κοσμοπολίτικο νησί που δέχεται απανωτά χτυπήματα αρνητικής δημοσιότητας βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, για το καρτέλ των ναρκωτικών, αλλά και για τον καβγά έξω από μπαρ στο Super Paradise με το θύμα να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

http://www.zougla.gr/greece/article/telos-stin-alitia




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου