4 Νοεμβρίου 2015

Κουκουλώνουν το σκάνδαλο ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ υπεξαίρεσης του Δήμου Μυκόνου !

Ένα σύντομο Ιστορικό για την Πολύκροτη Δικη από: http://makpress.blogspot.com/

Πάλι δικαιωθήκαμε;
ΙΔΟΥ Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΡΑ :




Διακοπή για τις 02 Νοεμβρίου 2015, πήρε η δίκη για την υπόθεση του Οικονομικού Σκανδάλου του Δήμου Μυκόνου.
Για τις 02 Νοεμβρίου 2015 διεκόπη η δίκη για την υπόθεση του Οικονομικού Σκανδάλου του Δήμου Μυκόνου, με απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Νοτίου Αιγαίου, μετά από αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων η πλευρά των κατηγορουμένων Αντώνη Ρουσσάκη λόγω εισαγωγής του στην εντατική Θεραπευτηρίου της Αθήνας από τις 5 Οκτωβρίου και Χρήστου Βερώνη λόγω κωλύματος του συνηγόρου του.
Η έδρα , αποδεχόμενη την πρόταση του εισαγγελέα, ανεκοίνωσε ότι ορίζεται η 2η Νοεμβρίου ως ημέρα επανέναρξης της δίκης, κατα την οποία θα εμφανισθούν όλοι οι μάρτυρες...... 




Στις 2 Νοεμβρίου λοιπόν. Πού θα πάει. Θα γίνει αυτό που θέλουν κάποιοι. Θα πεθάνουν από γηρατειά οι μάρτυρες κατηγορίας. Αυτή είναι η ελληνική δικαιοσύνη. Δέχθηκε για χιλιοστή φορά "κώλυμα" του συνηγόρου υπεράσπισης του βασικού κατηγορούμενου. Μα δεν ήξερε ο συνήγορος ότι σήμερα έχει μια σπουδαία δίκη;
Αν αναρωτιέστε πότε θα τελειώσει αυτή η δίκη, θα σας πούμε. Ποτέ !
Αλλά πρέπει να ξέρετε, να βλέπετε, να ενδιαφέρεστε για να μη σας δουλεύουν οι πολιτικοί για "ταχεία απόδοση της δικαιοσύνης", "ισότητα" κι άλλα παραμύθια. Αυτά είναι για σας, τη μάζα, το λαουτζίκο.
Στις 2 Νοεμβρίου, θα πονάει η μέση της δικαστίνας....



ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Η αυθαιρεσία της εξουσίας, στηρίζεται στην κοντή μνήμη του λαού. Οι πολιτικοί δεν κάνουν τίποτε από όσα υπόσχονται, επειδή οι ψηφοφόροι, ζαλισμένοι από την υπερπληροφόρηση, ξεχνούν...
τα πάντα. 

Πριν από 7 χρόνια, ξέσπαγε το σκάνδαλο ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ υπεξαίρεσης στο Δήμο Μυκόνου. Τον ίδιο μήνα που ξέσπαγε το σκάνδαλο υπεξαίρεσης στο Δήμο Θεσσαλονίκης και με τα ίδια ποσά υπεξαίρεσης. Ίδια ακριβώς υπόθεση, την ίδια περίοδο, τα ίδια ποσά, σε δήμους και οι δύο. Για την περίπτωση του δήμου Θεσσαλονίκης, τελείωσε το 1ο δικαστήριο, 3 άνθρωποι καταδικάστηκαν σε ισόβια δεσμά, 17 άλλοι σε 200 χρόνια φυλακίσεων (σωρευτικά) ! Ταχύτατη η δικαιοσύνη, όταν η υπόθεση αφορά τη Θεσσαλονίκη.
Στη συνέχεια, έγινε και το εφετείο, που μείωσε τα ισόβια του π.Δημάρχου Θεσσαλονίκης στα 12 έτη, οι κατηγορούμενοι ξαναγύρισαν στη φυλακή, έμειναν άλλον ένα χρόνο και ο π.δήμαρχος, αποφυλακίστηκε κιόλας, λόγω αναπηρίας.
Τελείωσαν τα πρωτόδικα στο Τριμελές Εφετείο, τελείωσε και η έφεση στο Πενταμελές Εφετείο.
Κι ενώ η υπόθεση της Θεσσαλονίκης,  έγινε παρελθόν που αρχίζει να ξεφτίζει στη μνήμη μας, σαν ένα μακρινό γεγονός, στη Μύκονο, δεν ξεκίνησε καν η δίκη ! Ακόμη δεν ξεκίνησε !!!!!!!!!!!!!




 2 Νοεμβρίου έφτασε. Είναι η αυριανή μέρα. Και πουθενά δεν γράφεται τίποτε, ενώ για το σκάνδαλο στο δήμο Θεσσαλονίκης, ενημερώθηκαν και οι μπαμπουίνοι στη Ζιμπάμπουε !

Λοιπόν; Θα ξεκινήσει επιτέλους η δίκη; Τι συμβαίνει με τις συνεχείς αναβολές;

PS Editor ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Η αυθαιρεσία της εξουσίας, στηρίζεται στην κοντή μνήμη του λαού. Οι πολιτικοί δεν κάνουν τίποτε από όσα υπόσχονται, επειδή οι ψηφοφόροι, ζαλισμένοι από την υπερπληροφόρηση, ξεχνούν…
τα πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου