12 Δεκεμβρίου 2015

Ανοιχτά λεωφορεία στην Μύκονο 2 .

Μετά από την δημοσίευση Ανοιχτά λεωφορεία στην Μύκονο λάβαμε το εξής σχόλιο.


Συμφωνα με την ισχυουσα νομοθεσία περι της λειτουργίας ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ,η δημοτική αρχή βεβαιώνει τη καταλληλότητα της διαδρομής,τις στασεις και το μηκος της ΜΟΝΟ.
Για όλα τα υπόλοιπα που σχολιαζετε, υπεύθυνα είναι τα υπουργεια Τουρισμου(ΕΟΤ)και συγκοινωνιων.

Με εκτίμηση
Οδυσσέας Ζωγραφάκης


''Η Τοπική κοινωνία και οι επιχειρηματίες της,  και οξυδερκείς είναι καί ανοιχτόμυαλοι επιχειρηματικά είναι! …αυτό που δεν κάνουν είναι να καταστρέφουν αυτό που κληρονόμησαν απο τις προηγούμενες γενιές. Ε! πώς να το κάνουμε τώρα,  Τρίκαλα ακόμη δεν γίναμε! (electric bus no driver) παρ’όλες τις πιέσεις,  εχούμε ακόμη οδηγούς και δημότες οι οποίοι βεβαιώνουν καθημερινά αυτό που βιώνουν, δηλαδή τήν Α-καταλληλότητα τής διαδρομής. Εσείς που βγάζετε εδω το ψωμί σας δέν το βλέπετε ;Τα Υπουργεία θα (μ)σας πούν τα υπόλοιπα που σχολιάσαμε;;; Δέν νομίζω.''

Με επαγγελματική εκτίμηση.
             M.Z
                     

2 σχόλια:

  1. Σας επισήμανα ότι ο σχολιασμός σας για την απόφαση της δημοτικής αρχής,που τήρησε τη νομοθεσία είναι άκαιρος και άδικος.
    Η αναζήτηση των θετικών στοιχείων του επιχειρήματος αυτού καί η κριτική τους, θα βοηθούσε την αντικειμενική πληροφόρηση.

    Με εκτίμηση

    Οδυσσέας Ζωγραφάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε Ζωγραφάκη ούτε να σας θίξουμε το επιχείρημα θέλουμε ούτε να το μπλοκάρουμε .Αρχή των blog είναι ότι καταγγελία γίνετε από πολίτη να "αναρτηθεί" στο Διαδίκτυο προς ενημέρωση των πολιτών.Υπάρχουν οι αρμόδιες Υπηρεσίες γιά της αδειοδοτήσεις ,εμείς ούτε άδειες βγάζουμε και φυσικά δεν έχουμε την δύναμη να μπλοκάρουμε.Νεες ιδέες που θα ανεβάσουν το επίπεδο και υπηρεσίες των τουριστών μας βρίσκουν θετικούς .Τα ανοιχτά Λεωφορεία δεν μας πειράζουν ,οι διαδικασίες και η μη Ενημέρωση του Πολίτη μας πειράζει, και ότι Δήμος και οι εκλεγμένοι του θεωρούν την Μύκονο Τσιφλίκι τους .Τα "μικροσυνφεροντα" να φοβάσθε και την λαμογια που ταλανίζει το Νησί μας .Aπό εμάς Καλή τύχη του επιχειρήματος ,και να ξέρετε ότι η Μύκονος έχει ανάγκη από σωστούς Επαγγελματίες.

      Διαγραφή