20 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΤΖΑΚ Η ΦΑΣΟΛΙΑ Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Φωτογραφία του χρήστη Μύκονος Επόμενη Μέρα.
Μετά από 3 Δημοτικά Συμβούλια, 2 αναβολές, 1 ορθή επανάληψη απόφασης, μια να πάμε στον εισαγγελέα, μια ανακαλούμε να μην πάμε και μέχρι τώρα άγνωστοι οι βουλαί του κυρίου για την Εγνατία. Σε 750.000 ευρώ η χρέωση του δήμου από τόκους υπερημερίας μέχρι πριν ένα χρόνο, λόγω μη άσκησης ενδίκων μέσων, από πιθανή αμέλεια της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Το θέμα το απέστειλε η δ.σ του συνδυασμού μας κ. Ντίνα Σαμψούνη στον ΕπιθεωρητήΔημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιντζή, ο οποίος και ζήτησε τις απόψεις του δήμου επί του ζητήματος. Στο τελευταίο Δ. Σ ζητήσαμε να μάθουμε
1). Αν η περίοδος τοκοφορίας συνεχίζεται
2). Αν έχουν πληρωθεί τα χρηματικά εντάλματα που έχουν εκδοθεί από τον Αύγουστο
3). Αντίγραφο των απόψεων του δήμου που εστάλησαν ως απάντηση για το επίμαχο ζήτημα. Οι απαντήσεις που λάβαμε είναι ότι η τοκοφορία ΘΑ έχει σταματήσει, ότι ΘΑ πληρωθούν τα χρηματικά εντάλματα και ότι ΘΑ μας χορηγηθεί το σχετικό αντίγραφο.
Ευελπιστούμε ότι το ζήτημα της Εγνατίας και η εξωφρενική ζημία που έχει προκληθεί προς τον δήμο μας ενάμιση σχεδόν χρόνο μετά, δεν θα γίνει σαν τον Τζάκ και την μαγεμένη φασολιά που όλο μεγαλώνει ώστε να χρειαστούμε μαγικά ραβδιά και νεράιδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου