2 Δεκεμβρίου 2015

Σαντορίνη επιλέγουν για τις χειμερινές διακοπές οι χρηματιστές της Wall Street !!!

Στην Σαντορίνη η Δημοτική Αρχή δουλεύει παρα πολύ καλά εμείς τι κάνουμε;; ρουσφετάκια και άμυνες ενόψει του νέου Συνδυασμού που θα κατεβει να διεκδίκηση το Δήμο για την επομενη πενταετία !!!Μην κάνετε ότι δεν τους γνωρίζετε όλοι έχουν όνομα και επώνυμο ...τρίζουν πάντως οι Θρόνοι του Πριγκιπάτου ...ήδη κάποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι συνδιαλέγονται και  διαπραγματεύονται με το παλιό κατεστημένο ,5 είναι σίγουροi!!!  Φήμες που θέλουν το όνομα του νέου Συνδυασμού  COLOMBIA BOYS , ελέγχονται ως ανακριβείς  ....

 
Η Σαντορίνη βρίσκεται φέτος ανάμεσα στους πιο "καυτούς" προορισμούς για διακοπές το χειμώνα, και μάλιστα την προτείνουν χρηματιστές της Wall Street, σύμφωνα με άρθρο του πρώην χρηματιστή Turney Duff στο CNBC.
H επιλογή προορισμού για τους χρηματιστές της Wall Street, εξηγεί ο Duff, βασίζεται από τη φήμη του που διαδίδεται από στόμα σε στόμα. Τα βασικά κριτήρια επιλογής προορισμού ειναι το κατάλυμα, η νυχτερινή ζωή, οι επιλογές εστίασης και οι δραστηριότητες στη διάρκεια της ημέρας. Έτσι, η λίστα με τους δημοφιλέστερους προορισμούς φέτος, ανάλογα με την περίσταση και όπως αποκαλύπτονται από συστάσεις όσων τους έχουν επισκεφθεί, είναι η εξής:
-Εάν θέλετε να πιστέψουν όλοι οτι αρραβωνιάζεστε...
Katikies Hotel in Santorini, Greece
Katikies Hotel in Santorini, Greece
Πηγαίνω στη Σαντορίνη για να κερδίσω πόντους, αποκαλύπτει ένας μάνατζερ στον Duff, ο οποίος επρόκειτο να επισκεφθεί το νησί. "Θεωρώ οτι αυτό το ταξίδι θα μου εξασφαλίσει ένα εξάμηνο χωρίς γκρίνια από τη σύντροφό μου καθώς όλο το χρόνο βρίσκομαι έξω διασκεδάζοντας τους πελάτες μου", ανέφερε ο μάνατζερ.
Το ξενοδοχείο Katikies Hotel, σύμφωνα με τον Duff, αποπνέει ρομαντισμό και πολλοί άνθρωποι με τους οποίους μίλησε είχαν μείνει εκεί. Για αυτό αποτελεί ένα είδος "must" για τους χρηματιστές της Wall Street. Προτείνει ημερίσια εκδρομή στη Μύκονο για νυχτερινή διασκέδαση ενώ από δραστηριότητες προτείνει την ιστιοπλοϊα, τα ψώνια και τις περιπλανήσεις στο νησί. 

-Εάν δεν σας νοιάζει το όνομα του νησιού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου