3 Φεβρουαρίου 2016

Kοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΚΕΠΟΜ

Είναι γνωστό ότι η νέα δημοτική αρχή κληρονόμησε έναν Δήμο με πολλά και σοβαρά προβλήματα, αποτέλεσμα χρόνιας κακοδιαχείρισης. Πολλά από αυτά ήταν ήδη γνωστά, κάποια νοικοκυρεύτηκαν επί δημαρχίας Γρυπάρη, πολλά βγαίνουν διαρκώς στην επιφάνεια. 

Όμως οι υποσχέσεις και η ανανεωμένη σύνθεση των ψηφοδελτίων όλων των παρατάξεων καθώς και η απομάκρυνση ως φυσική παρουσία από το προσκήνιο προσώπων που έχουν συνδεθεί με ότι καταδικάζουμε, από μόνη της δεν αρκεί.


Χάθηκε μια μοναδική ευκαιρία για τον Δήμο της Μυκόνου, ο οποίος στους 14 μήνες διοίκησης δεν έκανε σοβαρά βήματα για να το διεκδικήσει!
Με την κατάλληλη επισκευή, τα 75 δωμάτια του ξενοδοχείου θα κάλυπταν με το παραπάνω τις ανάγκες στέγασης δημοσίων υπαλλήλων του νησιού!

Η εγκληματική διαχείριση για πολλά χρόνια από τον αντιδήμαρχο καθαριότητας οδήγησε στην διάλυσή της υπηρεσίας. Καταστρεμμένα αυτοκίνητα, έλλειψη αρκετού και καταλλήλου προσωπικού, κορεσμός του ΧΥΤΑ, έργο που θα έπρεπε να μας καλύψει με σωστή διαχείριση για 20 και πλέον χρόνια - 7 χρόνια θέλει να γεμίσει το κάθε κύτταρο και στα 7 χρόνια λειτουργιάς του από το 2009 έχουν γεμίσει ήδη τα δύο.
Ούτε σε αυτήν την περίπτωση διακρίνεται η διάθεση του Δήμου να επιρρίψει ευθύνες! Αντιθέτως ο κ. Δήμαρχος για να τιμήσει τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για τις πολύτιμες υπηρεσίες του δεν παραλείπει κάθε χρόνο να του κόβει κομμάτι από την βασιλόπιτα του Δήμου!

 Σοβαρά προβλήματα σημειώνονται στην λειτουργία των σχολείων της α' βάθμιας εκπαίδευσης του νησιού εξαιτίας της μη χρηματοδότησής τους. Αιτία οι σοβαρές παραλείψεις του προηγούμενου προέδρου της αρμόδιας σχολικής επιτροπής κ. Σκαγιά.Για το θέμα αυτό έχουμε στείλει πρόσφατα ως Κίνηση σχετική καταγγελία στον ελεγκτή δημόσιας διοίκησης κ. Ρακιντζή. 

Εκτός εάν ο κ. Δήμαρχος θέλει έναν μονοπαραταξιακό Δήμο στα χνάρια του προκατόχου του Χρήστου Βερώνη! Θυμίζουμε λοιπόν στον νεαρό μας δήμαρχο ότι τα μεγάλα σκάνδαλα στον Δήμο της Μυκόνου «έσκασαν» την τετραετία 2002-2006 όταν ο πανίσχυρος τότε Βερώνης διοικούσε χωρίς αντιπολίτευση! Για αυτό να φυλάγεται !
Και να ευγνωμονεί την τύχη του να έχει όχι μία αλλά δυο παρατάξεις να τον αντιπολιτεύονται!

 Αποσπάσματα από την ομιλία της Άννας Καμμή στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΚΕΠΟΜ .Ολόκληρη η ομιλία εδώ : https://kepom.wordpress.com/2016/02/02/pita_2016/

 PS Zoo :Στην Ομιλία της από ευγένεια η Κυρια Καμμή παρέλειψε να αναφέρει ότι αυτούς που καταγγέλλει για κακοδιαχείριση Kορνιβας Σκάγιαs k.λ.π. ότι Ετοιμάζουν την πανηγυρική τους επιστροφή , Δημουργώντας Ενα μικρο και ανυποληπτο συνδυασμό με συνδρομο σχιζοφρενειας.Καθηκον μας ειναι να τους αποκλεισουμε κοινωνικα.Παραμενουν ακομα και τωρα επικινδυνοι για την κοινωνικη ενοτητα των πολιτων και την τύχη του Nησιού .Θεωρω προσβολη να αυτοαποκαλουνται  καθαροί λόγο αθώωσης από τα Δικαστήρια διότι η ετυμηγορία των Πολιτών λέει αλλα ...Φήμες που λένε ότι τα χαμένα εκατομμύρια τελικά τα έφαγαν Ποντικοί ελέγχονται !!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου