26 Απριλίου 2016

Ο ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ(της Πολεοδομίας) ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ...part 2 !!!

\προφητικό το Υστερόγραφο στην ανάρτηση από 27 Φεβρουαρίου 2016 εμείς τα είχαμε επισημάνει όλα περιληπτικά και το τι πρόκειται να συμβεί και είχαμε προειδοποίηση τους αναγνώστες μας ότι :αυτή η ανάρτηση θα είναι προς προβληματισμόν.

Πράξατε κατά συνείδησην!!!

εάν και το υστερόγραφο μας φαίνεται στο τέλος της ανάρτησης  σας το παραθέτουμε άλλη μια φορα :PS :Η παράγκα της Πολεοδομίας Μυκόνου καλά κρατεί Σόδομα και Γόμορρα ,η Αλητεία πάει Γόνατο ,θα επανέλθουμε με ονόματα και 100 καταγγελίες στο Blog,και μετά εκεί σε θέλω Κάστορα να περπατάς στα κάρβουνα ... 27 Φεβρουαρίου 2016

Καλλίτερο τρόπο δεν μπορούσα να βρω


Oπου φυσάει ο άνεμος...


Ο Νασρεδίν Χότζας βάλθηκε κάποτε να χτίσει ένα φούρνο. Ενώ τον έχτιζε, τον πλησίασε ένας γείτονας και του είπε:
- Εδώ όταν πιάσει νοτιά, τα σαρώνει όλα. Εκεί που έχεις βάλει το άνοιγμα θα μπαίνει ίσια μέσα. Να βάλεις το άνοιγμα κατά το βοριά.
Ο Χότζας βρήκε σωστή τη συμβουλή. Γκρέμισε λοιπόν όσο είχε χτίσει και βάλθηκε να τον χτίζει με το άνοιγμα προς το βοριά. Μετά από λίγο πέρασε ένας άλλος γείτονας και του είπε:
- Να βάλεις το άνοιγμα κατά τη δύση, γιατί εδώ φυσάει πιο συχνά λεβάντες.
Ο Χότζας σκέφτηκε πως ο γείτονας είχε δίκιο. Γκρέμισε όσο είχε χτίσει και άρχισε να χτίζει πάλι με το άνοιγμα προς τη δύση. Πριν περάσει όμως πολλή ώρα, πέρασε ένας άλλος γείτονας και του είπε:
- Τι κάνεις εκεί; Δεν ξέρεις ότι άμα πιάσει πουνέντες εδώ, δεν στέκεται τίποτα όρθιο; Να βάλεις το άνοιγμα στην ανατολή.
Ο κακομοίρης ο Χότζας γκρέμισε ξανά το φούρνο του και βάλθηκε να τον χτίζει από την αρχή. Μα σε λίγο περνάει ένας άλλος και του λέει:
- Πώς σου ήρθε να βάλεις το άνοιγα στην ανατολή; Στο νοτιά πρέπει να το βάλεις, να μην τον πιάνει το ξεροβόρι. Όλα τα άλλα είναι ανοησίες.
Ο Χότζας λοιπόν, απηυδισμένος, πιάνει και χτίζει το φούρνο του πάνω σ’ ένα κάρο.
- Τι κάνεις εκεί βρε Χοτζα; Τι καμώματα είν’ αυτά;
- Τον έβαλα στο κάρο, για να μπορώ να αλλάζω θέση στο άνοιγμα όποτε θέλω. Άμα φυσάει βοριάς, θα το γυρίζω νότια. Άμα φυσάει λεβάντες, θα το γυρίζω δυτικά.
Έτσι κατάφερε να ευχαριστήσει όλους τους γείτονες, και να ακολουθήσει ολωνών τη συμβουλή!!!

---Τον παραπάνω μύθο τον θυμήθηκα με αφορμή την σύγκλιση της  Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με θεματα":Καλούνται να αποφασίσουν για Ταξί και να διαβουλευθούν για περίπτερα, να σφραγίσουν καταστήματα ,διώροφα λεωφορεία ,Εξέταση διαφόρων θεμάτων- αιτήσεων-κ.λ.π.
--Κύριοι αποφασίστε τελικά τη θα κάνετε με την πιάτσα Taxi να γνωρίζουν τελικά οι επισκέπτες που θα βρίσκετε !!!η σεζόν ξεκινα 1 Μάρτη ,αποφασίστε πως θα λειτουργούν τα περιπτερα ποσο χώρο θα καταλαμβάνουν και να μην έχουν πιο πολλά ψυγεία από τον AB !!!Το ότι σερβίρουν ποτά με πάγο,Μπύρες με φρέσκο λεμονάκι είναι Παγκόσμια αποκλειστικότητα !!!Έχετε ζωντανό παράδειγμα διπλα σας στο Δήμο ...Και για να μην κουράζεστε σας επισυνάπτουμε τον κανονισμό περιπτέρων http://p-anagnostopoulos.blogspot.gr/2012/06/blog-post.html το μονο που έχετε να κάνετε να βάλετε ακόμα αυστηρότατους ορους λόγο παραδοσιακού οικισμού για τα εντός .Το σοβαρότερο θέμα η κάθοδος των Βαρβαρων για αρπαχτή που θέλουν να τοποθετητούν σε υπάρχοντα καταστήματα που εάν και διαθέτουν Άδειες λειτουργίας Αναψυκτηρίου και Καφετεριας λειτουργούν ως Club ,Κέντρα Διασκέδασης ,παίζοντας Μουσικές μέχρι πρωίας κολλάνε και από έξω μια Ταμπέλα με ότι όνομα έχουν κλείσει για την Σεζόν ,πράμα που ρητά απαγορεύεται αλλα στην Μύκονο όχι ...και λειτουργούν σαν το Πειρατικό του κάπτεν Jim !!!Ας προσέξουν στο Δήμο Μυκόνου μην εκτεθούν ανεπανόρθωτα με τα Νυκτερινά και τους "παραλιαρχες" Εισαγωγής ,ας Αντιδράσουν Τελικά και οι Μυκονιάτες Επιχειρηματίες προς το κοινόν τους Συμφέρον και να συμμορφωθούν όπως ορίζουν οι Νομοι...Το τι παίζεται στην Μύκονο το γνωρίζετε πολύ καλά οι Διοικούντες "μην κανετε" μετά τις μωρό παρθένες ,διότι στο Νησί υπάρχουν  κάτοικοι με τα παιδιά τους ,που έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους Λαθρόβιους ευκαιριακούς και καλά ντεμεκ Επενδυτες που σαν Πυροτεχνήματα σκάγανε και εξαφανίζονταν...τώρα ήρθαν για να μείνουν εις βάρος του Νησιού και των μονιμων κατοίκων. Κύριοι αναλάβετε τις ευθύνες σας διότι ότι γίνετε και θα γίνει το χρεώνεστε εσείς και μονο.
 Επειδή  το ιστολόγιό μας δεν είναι φούρνος και δεν μπορούμε  να το βάλουμε  πά
νω σε κάρο, ούτε κι εμείς είμαστε καθόλου  τύπου  ΟΦΑ,(Όπου Φυσάει ο Άνεμος) προειδοποιώ τους αναγνώστες μας ότι αυτή η ανάρτηση θα είναι προς προβληματισμόν.
Πράξατε κατά συνείδησην!!!

PS :Η παράγκα της Πολεοδομίας Μυκόνου καλά κρατεί Σόδομα και Γόμορρα ,η Αλητεία πάει Γόνατο ,θα επανέλθουμε με ονόματα και 100 καταγγελίες στο Blog,και μετά εκεί σε θέλω Κάστορα να περπατάς στα κάρβουνα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου