20 Μαΐου 2016

ο Έλληνας από την Βενεζουέλα...

14.05.2016 20:49 

ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο… ΣΩΤΗΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ!

Την ανησυχία τους για την τύχη που θα έχουν οι εργαζόμενοι στο ιστορικό “Πεντελικόν” εκφράζουν οι ίδιοι προς όλες τις κατευθύνσεις. Δεν είναι μόνο ότι τα σχέδια για επαναλειτουργία του ξενοδοχείου έχουν οριστικά μπει στις καλένδες, καθώς ο νέος ιδιοκτήτης, Έλληνας από την Βενιζελουέλα, δεν έχει κάνει το παραμικρό για την επαναλειτουργία του ιστορικού ξενοδοχείου, είναι και ότι τα μηνύματα από την αγορά σχετικά με την φερεγγυότητα του Θ. Δουζόγλου που αγόρασε το “Πεντελικόν“, δεν είναι τα καλύτερα που θα μπορούσαν να τον συνοδεύσουν.
Για παράδειγμα, κυκλοφορεί στην αγορά ότι ο επιχειρηματίας Θ. Δουζόγλου δεν πληρώνει ούτε τους πιο στενούς του συνεργάτες, τους οποίους χρησιμοποιεί σχεδόν καθημερινά στις δουλειές του, ενώ πολλά ακούγονται για ξενοδοχεία που οι Έλληνες ιδιοκτήτες τους θέλουν να πουλήσουν και χωρίς κανένα λόγο ο Δουζόγλου χαλάει τα deals αν και ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται για επενδύσεις!
Οι 120 εργαζόμενοι στο Πεντελικόν πίστεψαν ότι ο Έλληνας από την Βενεζουέλα θα έδειχνε τη διάθεση να ανοίξει και πάλι το γνωστό ξενοδοχείο, στην πραγματικότητα όμως διαπιστώνουν ότι απλά ο Δουζόγλου ήθελε το ακίνητο όχι για να επενδύσει πραγματικά στο ξενοδοχείο με την επαναλειτουργία του, αλλά απλά για να έχει το ακίνητο το οποίο εξαγόρασε σε πολύ χαμηλό τίμημα, ώστε να το πουλήσει όταν ανέβουν οι τιμές στην αγορά κατοικίας!
Οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο που λειτουργούσε επί 88 έτη, έχουν χάσει και τις τελευταίες τους ελπίδες να δουν το ξενοδοχείο να επαναλειτουργεί αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Το μόνο πλέον που τους απομένει είναι να προσφύγουν μαζικά κατά του νέου ιδιοκτήτη στη Δικαιοσύνη, καθώς μπορούν να αποδείξουν ότι το ξενοδοχείο έκλεισε ενώ θα μπορούσε με ένα απλό business plan να λειτουργεί χωρίς υπερβολικά έξοδα και κόστος λειτουργίας.Το ρεπορτάζ έχει συνέχεια…

http://mikrometoxos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου