11 Μαΐου 2016

Σε αργία τέθηκε ο διευθυντής της Πολεοδομίας Μυκόνου...


Με απόφαση του Δημάρχου του νησιού.


Τον έχει μηνύσει ιδιοκτήτης οικοπέδου απέναντι από το οποίο ξεκίνησε ανέγερση ξενοδοχείου, ωστόσο το δικαστήριο αναβλήθηκε για τον Ιανουάριο του 2017 λόγω της απεργίας των δικηγόρων

Σε αργία τέθηκε με απόφαση του Δημάρχου Μυκόνου ο Διευθυντής της Πολεοδομίας Μυκόνου Αντώνης Καστορίνης, ο οποίος είχε συλληφθεί από άνδρες του Α.Τ Μυκόνου έπειτα από μήνυση που υποβλήθηκε εναντίον του «για παράβαση καθήκοντος και χορήγηση ψευδής βεβαίωσης».

Ο κ. Καστορίνης κατηγορείται ότι υπέγραψε άδεια για συνέχιση εργασιών σε αυθαίρετη οικοδομή στην περιοχή Άγιος Ιωάννης (πρόκειται για νεοανεγειρόμενο ξενοδοχείο) με αποτέλεσμα να μηνυθεί από τον ιδιοκτήτη του απέναντι οικοπέδου που είχε έννομο συμφέρον και να ακολουθήσει η σύλληψή του. Στο μεταξύ, λόγω της απεργίας των δικηγόρων αναβλήθηκε η δίκη του συλληφθέντος υπαλλήλου για τις 17/1/2017.

Όπως είχε αποκαλύψει το ΘΕΜΑ, είχε προηγηθεί η αποστολή ανώνυμης καταγγελίας προς τον  υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο με κοινοποίηση προς τον εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου, τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου και τον γενικό επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης που περιέγραφε  με γλαφυρό τρόπο κάτι που θεωρείται σαν ένα από τα μεγαλύτερα όργια διαφθοράς και πολεοδομικών παραβάσεων που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στο Νησί των Ανέμων. 

Φρίξος Δρακοντίδης 11/05/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου