5 Ιουνίου 2016

Μήπως έφτασε το τέλος της Μυκόνου ;;;

Ήρθαν οι ξαπλώστρες των 5.000 ευρώ στη ΜΥΚΟΝΟ...



Τις πιο ακριβές ξαπλώστρες προκειμένου να ικανοποιήσει το απαιτητικό πελατολόγιο του εγκατέστησε το Nammos.
Το διάσημο εστιατόριο της Μυκόνου διατηρεί τον μύθο ...του ως ένα από τα καλύτερα beach bars του πλανήτη, καλωσορίζοντας τις 300 νέες ξαπλώστρες συνολικού κόστος 1,5 εκατ. ευρώ. Δηλαδή, 5.000 ευρώ η ξαπλώστρα!
Οι εν λόγω ξαπλώστρες, τις οποίες απολαμβάνουν ήδη οι θαμώνες του Nammos, είναι της εταιρείας Seora, με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία, και ονομάζονται Riviera Sunbed.
Είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένες από μαόνι και ατσάλι κορυφαίας ποιότητας, ενώ έχουν σχεδιαστεί από τον Έλληνα Αντώνη Λογοθέτη.
Η ξαπλώστρα μόνη της κοστίζει 2.800 ευρώ, ενώ 1.000 ευρώ κοστίζει το στρώμα της ιταλικής εταιρείας που τη συνοδεύει. Το παζλ συμπληρώνει η ομπρέλα της φίρμας Tuuci από το Μαϊάμι, με κόστος 1.200 ευρώ.


Ps.1 :Τελικά τι προσφέρουμε ? Μύκονο η Ένα "Tουρκομπαροκ" COPY PASTE από Μαϊάμι, από London ,Ibiza, Saint Tropez ,όσο για την αντικατάσταση της ψάθινης ομπρέλας με πανί εμπριμέ σώβρακου τι να σας πούμε μας ξεπερνάει ,Σε συνδυασμό με την φέρετρο ξαπλώστρα όλα τα λεφτά...
Ps:From the Editor
Αναρωτιόμαστε με 5.000 euro κόστος του σετ το Τζατζίκι ποσο το χρεώνουν ;;; A ρε κατακαημένη Μύκονος τι σου έμελλε να πάθεις μέχρι και νεκροκρέβατα σου έβαλαν  να σου θυμίσουν ότι το τέλος σου έφτασε .
Στην Μύκονο δεν είμαστε τίποτα άλλο ,παρα Μια φωλιά τερμιτών «στην κόψη του χάους»«Οι πολιτισμοί είναι εξαιρετικά πολύπλοκα συστήματα», σημειώνει ο Νάιαλ Φέργκιουσον στον «Πολιτισμό», προσθέτοντας ότι αποτελούνται «από έναν πολύ μεγάλο αριθμό συστατικών που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και είναι οργανωμένα με ασύμμετρο τρόπο, έτσι ώστε η δομή τους να θυμίζει περισσότερο φωλιά τερμιτών στην έρημο Ναμίμ παρά αιγυπτιακή πυραμίδα. Λειτουργούν κάπου ανάμεσα στην τάξη και την αταξία - «στην κόψη του χάους», σύμφωνα με τη φράση του ερευνητή της πληροφορικής Κρίστοφερ Λάνγκτον. Τέτοιου είδους συστήματα μπορεί για κάποιο διάστημα να δίνουν την εντύπωση ότι λειτουργούν με αρκετά σταθερό τρόπο και ότι βρίσκονται σε κατάσταση ισορροπίας, ενώ στην πραγματικότητα διαρκώς προσαρμόζονται. Ερχεται όμως η στιγμή που «μπαίνουν σε κρίσιμη φάση». Μια αμυδρή αναστάτωση μπορεί να πυροδοτήσει μια «μετάβαση» από καλοήθη κατάσταση ισορροπίας σε κρίση - ένας και μόνο κόκκος άμμου προκαλεί την κατάρρευση ενός φαινομενικά σταθερού κάστρου από άμμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου