31 Οκτωβρίου 2017

Υψηλά επίπεδα της ουσίας Kλαψαδινη στην Μύκονο.

Mετά από έρευνες επιστημόνων η ουσία Kλαψαδινη που χτύπησε τους επιχειρηματίες της Σαντορίνης είναι μετάλλαξη της ουσίας Kλαψομουνιασις που συναντάς μονο στην Μύκονο.Σπανια ασθένεια (rare disease). 
Περήφανη μπορεί να νιώθει η τοπική επιστημονική κοινότητα (Santoresearchers) η οποία μέσω μιας νέας μελέτης εντόπισε την ουσία που ευθύνεται, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, για τα κρούσματα κλάψας τα οποία εμφανίζονται στους επιχειρηματίες του νησιού κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου!
Υπεύθυνη γι αυτό, είναι όπως όλα δείχνουν η ουσία κλαψαδίνη, η οποία συναντάται σε 9 στους 10 επιχειρηματίες και μάλιστα σε ανησυχητικά υψηλά επίπεδα! Μια ουσία που ουσιαστικά μετατρέπει τον επιχειρηματία σε Μάρθα Κλάψα και τον αναγκάζει να μοιρολογεί για τα ποσοστά τζίρου της επιχείρησης του, παρόλο που αυτά κυμαίνονται στα ύψη κάθε σεζόν!
Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο επιχειρηματίας με αυξημένα επίπεδα κλαψαδίνης βουρκώνει και μόνο στο άκουσμα ερωτήσεων όπως: “πως τα βλέπεις τα πράγματα φέτος;” ή “έχει δουλειά το μαγαζί;” και επηρεασμένος από τις παρενέργειες της ουσίας δίνει απαντήσεις όπως: “τίποτα φίλε, δεν μπαίνει ο κόσμος στα μαγαζιά,πέρσι δε δουλέψαμε” ή “οι κρουαζιέρες μας έχουν καταστρέψει“.
Ιδιαίτερα ευάλωτοι στην ουσία φαίνονται να είναι επιχειρηματίες ηλικίας 30-55 ετών οι οποίοι περνούν τους χειμώνες σε εξωτικούς προορισμούς, ωστόσο υπάρχουν αναφορές για συμπτώματα ακόμα και σε μικρότερους επιχειρηματίες κάτω των 30 ετών. Σύμφωνα με τους Santoresearchers, αν υποπτεύεστε ότι κάποιο άτομο έχει εκτεθεί σε υπερβολική δόση κλαψαδίνης, θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή μαζί του και να καλείτε άμεσα τον Σύλλογο Φροντίδας Φιλοχρήματων Θήρας (Σ.Φ.Φ.Θ) στο 22860-12124 ώστε να του χορηγηθεί το συντομότερο δυνατό ενδοφλέβια ένεση Euro 25mg. Σε περίπτωση που βρεθείτε πολύ κοντά, και η κλάψα δεν σταματά βγάλτε το συντομότερο ένα πεντάευρω και πετάξτε το στο ταμείο του μαγαζιού, ώστε να του αποσπάσετε για λίγο την προσοχή και να μπορέσετε να φύγετε!
 by PENTIKAS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου