19 Μαρτίου 2018

Το Αφρίν "'επεσε". Ο πόλεμος όμως δεν τέλειωσε, τώρα αρχίζει μια νέα φάση του. - Ας πούμε τα πράγματα με το όνομα τους


Γράφει ο mitsos

Η ηρωική πόλη του Αφρίν έπεσε τελικά στα χέρια των δολοφόνων, των πλιατσικολόγων, των βασανιστών του ISIS, των φασιστοειδών γκρίζων λυκανθρώπων, γιατί αυτοί είναι οι βασιβουζούκοι του Σουλτάνου.

Μόλις κυρίευσαν την πόλη έβγαλαν την εκδικητική τους μανία ακόμα και στα μνημεία, ενώ οι λεηλασίες, οι βιασμοί, οι βασανισμοί και οι εκτελέσεις αμάχων, αφήνουν αδιάφορη τη Διεθνή συμμορία που λέγεται ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, κι άλλα τέτοια παχιά ονόματα.
Η Τουρκία αμέσως άρχισε να εφαρμόζει τακτικές εθνοκάθαρσης. Τα λείψανα του FSA, ενωμένα με τα ζόμπι των ισλαμοφασιστών του ISIS εκδικούνται τους αμάχους Κούρδους για τις ντροπιαστικές ήττες που υπέστησαν αυτούς.

Η τρομοκρατία, το πλιάτσικο, η σφαγή, αποσκοπεί στον ξεριζωμό των Κούρδων από την περιοχή και ο εποικισμός της από τις συμμορίες των Τούρκων. Οι σημαίες δείχνουν την πρόθεση της Τουρκίας για ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Σήμερα θα τα πούμε έξω από τα δόντια. Πρώτα απ' όλα να συγχαρώ όσους Κούρδους και τους εθελοντές που αντιστάθηκαν για δυο μήνες σχεδόν άοπλοι έναντι σε έναν εχθρό που είχε τρομακτική υλική υπεροχή.
Επειδή το Αφρίν δεν ήταν ένα ακόμα μικρό κράτος, αλλά μια Ελπίδα για ένα καλύτερο κόσμο Ισότητας, Ελευθερίας κι Αλληλεγγύης έπρεπε να καταστραφεί. Όμως επειδή οι κάτοικοι του μέσα από τις αντιξοότητες γεύτηκαν την πραγματική Ελευθερία, ο πόλεμος δεν τέλειωσετώρα αρχίζει μια νέα φάση του.
Οι Κούρδοι διατήρησαν μεγάλο μέρος των δυνάμεων τους, έτσι θα συνεχίσουν να μάχονται με πολλούς τρόπους. Δεν χάθηκε παρά μόνο μια μάχη. Μια μάχη που ο εχθρός μάτωσε πολύ.

Ακόμα κι αυτή η άνιση μάχη θα μπορούσε να κερδηθεί. Όμως υπήρξε αναμφισβήτητα μια Προδοσία, ανάλογη με αυτή της Κύπρου. Με τους ίδιους μάλιστα εγκεφάλους και τους ίδιους ακριβώς εκτελεστές. Τα θύματα αυτή τη φορά ήταν Κούρδοι.
Ευτυχώς δεν είπαν κάποιοι Κούρδοι “Το Αφρίν είναι μακρυά”, όπως είπε το 1974 ο δικός μας “Εθνάρχης” για την Κύπρο.
Αλλά οι Κούρδοι που ΔΕΝ πήγαν να βοηθήσουν το Αφρίν, ούτε καν χτύπησαν το FSA, πως τολμούν να κατηγορούν όλους τους άλλους; Όσο οι Τούρκοιέκαναν την επίθεση, κάποιοι Προδότες -το λέω και πάλι- φύλαγαν τα πετρέλαια στην Ν. Συρία για λογαριασμό των ΗΠΑ, ενώ χτυπούσαν σποραδικά τον Συριακό στρατό! 

Την ίδια ώρα που οι φασίστες βομβάρδιζαν το Αφρίν, την ώρα που οι δούλοι του ΝΑΤΟ και Κούρδοι πολεμούσαν σκληρά μεταξύ τους, Ανατολικά του Ευφράτη κατόπιν διαταγής των Αμερικάνων, δεν έπεσε κατά των Τούρκων και των συμμοριών τους, ΟΥΤΕ ΜΙΑ τουφεκιά! Γιατί; Διότι κάποιοι Κούρδοι, τσιράκια των ΗΠΑ, ήθελαν αυτή την εξέλιξη.
Η “σύμμαχος” Τουρκία, θα εξολόθρευε την αντιπολίτευση, όσους δηλαδή μάχονται για λογαριασμό του Κουρδικού λαού, ώστε να έρθουν κατόπιν οιπουλημένοι, να δώσουν και τα υπόλοιπα εδάφη στο ΝΑΤΟ!

Το ίδιο σκέφτονται να κάνουν με την Ιεράπολη, που είναι ο επόμενος στόχος της Τουρκίας. Οι Κούρδοι πρέπει όχι μόνο να εγκαταλείψουν τους Αμερικάνους, που τους έχουν πουλήσει κανονικά, αλλά και να στραφούν εναντίον τους με κάθε τρόπο. Αλλιώς, θα την πάθουν όπως ακριβώς εμείς, θα μείνουν υποτελείς στους ισχυρούς και στους εκάστοτε επιστάτες τους. Άσχετα αν είναι Τούρκοι ή Κούρδοι - μαριονέτες της Δύσης. 

Οι ήρωες που αγωνίστηκαν στο Αφρίν θα αγωνιστούν και στα υπόλοιπα εδάφη, που έχουν βάλει στο μάτι οι Τούρκοι ιμπεριαλιστές. Ελπίζω αυτή τη φορά οι υπόλοιποι Κούρδοι να μην ακούσουν κακούς “συμμάχους”, να μην πιστέψουν καθάρματα, αλλά να κοιτάξουν το συμφέρον της πλειοψηφίας του Κουρδικού λαού, ώστε να πολεμήσουν περισσότεροι τους κατακτητές.

Η Τουρκία όπως κάθε ιμπεριαλιστικό κράτος όσο τρώει, δεν χορταίνει, αντίθετα μεγαλώνει η όρεξη της.
Η μάχη αυτή τέλειωσε. Αρχίζει σε λίγο η επόμενη. Η τελική θα σημάνει την Ελευθερία του Κουρδιστάν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου