3 Νοεμβρίου 2018

Ο λασπη , η συκοφαντία, η διαφθορά και η Μύκονος.

«Μπήκαμε από την 28 Οκτωμβρίου σε έναν κύκλο, όπου με λάσπη στον ανεμιστήρα θα πηγαίνουμε και θα πάμε έτσι μέχρι τις εκλογές».
Εκλογές με λάσπη, σκευωρίες, σκάνδαλα Η Μύκονος οδηγείται στις πιο σκοτεινές κάλπες των τελευταίων δεκαετιών.
Μύκονος Δημοτικές Εκλογές 2019
Μια απο τις λεξεις που λες και πλαστηκε για να περιγραψει ουσιωδη στοιχεια της Μυκονιάτικης πραγματικοτητας, ειναι και η λεξη «λασπη».
Που αλλου εχουμε λασπη;μα στα αυθαίρετα που έχουν κτίσει όλοι, Μα και στα χρηστα ηθη: λασπη λοιπον ειναι και η διαφθορα, το χαμηλο ηθικο επιπεδο, ο βουρκος, ο βορβορος, οπου κυλιουνται, σαν ευτυχισμενα γουρουνακια, οι αμαρτωλοι, οι εξωλης και προωλης, τα σεσηποτα μελη του κοινωνικου σωματος. Τουλαχιστον ετσι λενε λενε οι κατωνες και τιμητες, οι ηθικοι Υποψήφιοι, που ειτε αδυνατουν να οργιασουν, ειτε καλυπτουν με τον φερετζε της αγνοτητος τις δικες τους αμαρτιες, αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.
Μην έχετε, λοιπόν, αμφιβολία! Οι στόχοι είναι ήδη γνωστοί. Το κουμπί πατιέται και τόνοι λάσπης θα πλημμυρίσουν του Γιαλού τα καφενεία. Δεν θα έχουμε εκλογές, αλλά λασπομαχία.
Το Mykonos Zoo δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο party τις Λάσπης και του κατήφορου διότι η λογική του κατήφορου είναι ο πάτος .Γι’ αυτό να είστε καλά προετοιμασμένοι: θα δείτε και θα ακούσετε πράγματα που δεν λέγονται ούτε στα Kολομβίανικα σίριαλ του Netflix .

Ότι ήταν να γράψουμε το γράψαμε εδώ τέλος:Μύκονος το Ελ Ντοραντο του Eυρωπαϊκου νοτου Edition 2018.

  By Skrofa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου