Όροι Χρήσης

Θυμηθείτε: Η πρόσβαση σε αυτό το blog δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός. Πρέπει λοιπόν να το χρησιμοποιείτε με σεβασμό στους κανόνες. Αν αυτοί οι κανόνες δεν σας αρέσουν θυμηθείτε ότι κανένας δεν σας ανάγκασε να συμμετάσχετε στο www.mykonoszoo.blogspot.com
Tα δημοσιεύματα στον Mykonos Zoo δεν αποτελούν θέση δική μας αλλά πολιτών και blogger.Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Mykonos Zoo δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει με το διαχειριστή στο zoomyk@gmail.com προς αποκατάσταση.

Αν θεωρείτε ότι κάποια ανάρτηση σας θίγει, παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας

Το Mykonos Zoo δεν φέρνει καμία ευθύνη για ότι αναγράφεται στα σχόλια και mail των αναγνωστών και τυχόν λάθη ή παραλείψεις απο αναδημοσιεύσεις άρθρων απο άλλες πηγές. Παρακαλώ να είστε κόσμιοι στις δημοσιεύσεις σας και να σέβεστε τον συνομιλητή σας και το ιστολόγιο. Το MykonosZoo δεν εκπροσωπείται απο τίποτα και απο κανέναν απολύτως, παρα μόνο απο τον ίδιο του τον εαυτό.