15 Σεπτεμβρίου 2014

Τι Μαραθώνας τι Μύκονος same shit different place...

Παράδειγμα προς μίμηση και για την Μύκονο ο Νέος Δήμαρχος μαραθώνα.Μια και καλή ξεκαθάρισμα να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του ,και από κατεργαραίους δόξα το Θεό είχε ο Δήμος Μυκόνου πολλούς ήρθε η ώρα να πληρώσουν όλοι...

The Editor


\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Ορκωτοί λογιστές ξεσκονίζουν έγγραφα, κωδικούς και στοιχεία

Οι «άνδρες με τα μαύρα» έπιασαν δουλειά από νωρίς το πρωί στο Δήμο Μαραθώνα. 

Οι ορκωτοί λογιστές της φημισμένης διεθνώς εταιρείας PWC, ξεσκονίζουν έγγραφα, κωδικούς και στοιχεία, έπειτα απο εντολή του Δημάρχου Ηλία Ψινάκη, στις οικονομικές και όχι μόνο υπηρεσίες του Δήμου. «Κινούνται σαν σκιές και ελάχιστοι έχουν καταλάβει την ύπαρξή τους», λέει στο protothema.gr άνθρωπος απο το περιβάλλον του Δημαρχείου που στεγάζεται στη Νέα Μάκρη και συμπληρώνει ότι «φορούν μάυρα κοστούμια, είναι διακριτικοί και γνωρίζουν ακριβώς τι ψάχνουν». 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, τα στοιχεία που συλλέγουν ήδη οι ορκωτοί λογιστές της ξένης εταιρείας που καταρτίζει ακόμη και... προϋπολογισμούς κρατών, παραδίδονται στον ίδιο τον Ηλία Ψινάκη ο οποίος με τη σειρά του τα προσκομίζει στις ελληνικές ελεγκτικές αρχές.

Αύριο μάλιστα ο δήμαρχος θα έχει και νέα συνάντηση με τον Ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης κ.Λέανδρο Ρακιτζή. Τα στοιχεία ωστόσο είναι τόσο σοβαρά, που το απόγευμα σήμερα περίπου στις 7, θα επισκεφθεί και πάλι τον Ηλία Ψινάκη στο γραφείο του στο Δημαρχείο, ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή που μίλησε στο protothema.gr «στο Δήμο τα προηγούμενα χρόνια έχουν γίνει πραγματικά κακουργήματα, γιαυτό και ο Α.Λυκουρέζος θα αναλάβει να τα "δέσει" και να τα φέρει ενώπιον των δικαστηρίων, ωστε οι ένοχοι να πληρώσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου