22 Ιανουαρίου 2016

Γελάνε και τα τσιμέντα στην Μύκονο !!!

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ...

Όλα τα λαμόγια ένα κόμμα: Προχωρούν οι διεργασίες για τον μεγάλο Δημοτικό συνασπισμό: Κοντός ,Χοντρός ,Καραφλός, Σκατιάς, Κωλοτούμπας, Ανεξάρτητος ,παπας,και ότι αποστάτες μαζέψουν γύρο γύρο...

Μπορεί οι Μυκονιάτες ενίοτε να στέλνουν  κάποια από αυτά τα αποκόμματα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, όμως οι εξωνημένοι πολιτικάντηδες βρίσκουν τρόπο να επανέρχονται στην κεντρική πολιτική σκηνή πάντα με τις πλάτες των ντόπιων και ξένων
μεγαλοεργολάβων, μεγαλοσυμφερόντων...
Την αποκάλυψη για το υπόγειο αυτό σχέδιο της κοινής καθόδου στις επόμενες εκλογές κάνουν  ξεκάθαρα κάποιοι που απότομα έγιναν Λαλίστατοι !!!
Βρισκόμαστε προ των πυλών ενός πρωτοφανούς πολιτικού εγχειρήματος: Όλα τα λαμόγια, μια Δημοτική Παράταξη !!!
Την απάντηση σε αυτό το μόρφωμα θα δώσει ο Μυκονιάτικος Λαός όταν και όποτε χρειαστεί.Εμείς αφουγκραζόμαστε τι λέει η κοινωνία της Μυκόνου και ο κόσμος της . Δεν εναγκαλιζόμαστε κάνενα επιχειρηματικό συμφέρον,και δεν μας διακατέχει το στερητικό Σύνδρομο της "*Μασας Μπούκας" ανίατης ασθενειας μη ιάσιμης που τους έχει προσβάλει.

* Wikipedia say : syndrome Masas Mpoukas :Η αποχώρηση βίαια από Καρέκλες, Εξουσία, Λαμογιές ,Mωβ Πακέτα,  μπορεί να αποτελέσει μια συναισθηματικά έντονη αλλαγή, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό, ώστε να έχει χαρακτηριστεί σύνδρομο της "*Μασας Μπούκας'' .

Τα χειρότερα έρχονται.

J. Lo

(Ανήθικο δίδαγμα: Συγγνώμη που για ακόμα ένα κείμενο είμαι απαισιόδοξος αλλά για να προχωρήσεις με αισιοδοξία πρέπει να δεις την αλήθεια κατάματα χωρίς φίλτρα και ψευδαισθήσεις. Καλό Σαββατοκύριακο!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου