8 Αυγούστου 2014

Οι αφίσες κι οι απειλές του δημάρχου!

Μεγάλα πρόστιμα επιβάλλονται από το Δήμο Καλαμάτας στην περίπτωση αφισορρύπανσης και καθημερινά περιφέρεται σε όλη την έκταση του Δήμου όχημα της Υπηρεσίας Ελέγχων, το οποίο κατεβάζει αφίσες και στη συνέχεια επιβάλλονται τα πρόστιμα που προβλέπονται από το νόμο.
Επειδή αφισορρύπανση έγινε και από την εταιρεία που διοργανώνει την αυριανή (σ.σ. Τετάρτη) μουσική εκδήλωση με τη Μαρινέλλα και τον Κώστα Χατζή στο Δημοτικό Στάδιο, ο δήμαρχος... άστραψε και βρόντηξε!
Έδωσε, λοιπόν, εντολή να μην πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στο δημοτικό χώρο στην περίπτωση που δεν αφαιρεθούν άμεσα οι αφίσες, οι οποίες παρανόμως τοποθετήθηκαν.
Ο Δήμος Καλαμάτας συνιστά να γίνεται διαφήμιση στους ορισμένους χώρους (στάσεις) ή μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (εφημερίδες, ραδιοφωνικοί σταθμοί, τηλεοπτικά δίκτυα).
Πηγή: tharrosnews.gr
Ps.Zoo :Βεβαια μιλάμε για τον Δήμο Καλαμάτας και ουχί τον Δήμο Μυκόνου....Κοντός ψαλμός αλληλούια σε 23 μερούλες αναλαμβάνει η νέα ηγεσία του Δήμου !!! για να δούμε πόσες μηνύσεις θα κάνει ο κύριος Κουκάς στους γνωστούς αγνωστους επιχειρηματίες για αφισορρύπανση ;;;Το πρόστιμο είναι 300 ευρώ και μπορεί να θεωρηθεί μικρό αλλά, επιβαλλόμενο για κάθε κολλημένη αφίσα, είναι δυνατό να φθάσει σε πολύ μεγαλύτερο ύψος. Εάν η αφισορύπανση επαναληφθεί, από τον ίδιο φορέα/επιχείρηση, το πρόστιμο διπλασιάζεται, τριπλασιάζεται κλπ.
Να σημειώσουμε ότι από τη στιγμή που το πρόστιμο καταλογιστεί δεν είναι δυνατό να μην πληρωθεί καθώς την είσπραξη αναλαμβάνει το Δημόσιο Ταμείο.Μια και ο Νέος Δήμαρχος γνωρίζει τους νομους καλά θα κάνει  2 Σεπτεμβρίου να ζήτηση την συνδρομή της Αστυνομίας και να τηρήσουν το νομο και να τιμωρήσουν αυτούς  που υποβαθμίζουν την εικόνα της πόλης και την ποιότητα ζωής των πολιτών.
The Editor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου