14 Φεβρουαρίου 2015

Οργισμένος ο δήμαρχος με ημιμαθή ψώνια....

Ανασχηματισμός εν όψει στο Δήμο Ρόδου. Οργισμένος ο δήμαρχος με ημιμαθή ψώνια. Τεράστια τα οικονομικά προβλήματα

«Όπου φτώχεια, γκρίνια και στην περίπτωση του Δήμου Ρόδου αυτό σημαίνει ανασχηματισμός, λόγω διαφωνιών στους τρόπους αντιμετώπισης των οικονομικών προβλημάτων του, που κυριολεκτικά έγιναν αξεπέραστα μετά την κατάργηση του δημοτικού φόρου.
Ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος είναι οργισμένος με συγκεκριμένους συνεργάτες του, δεδομένου ότι άλλες κατευθύνσεις δίνει ο ίδιος και άλλα οι ίδιοι πράττουν. Οι διαφωνίες είναι ριζικές και μάλλον αγεφύρωτες, οπότε αναμένεται να πέσουν κεφάλια, ειδικά ορισμένων που σήκωσαν μπαϊράκι και κάνουν του κεφαλιού τους, παρ’ ό,τι γνωρίζουν τη σοβαρότητα της κατάστασης.
Η οργή του δημάρχου σ’ αυτή την Βαβέλ, θα είχε ξεσπάσει ήδη, αλλά αναγκάζεται να τηρεί στάση αυτοσυγκράτησης, εν αναμονή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας που θα καθορίσει αν θα γίνουν ή όχι, στο Δήμο ρόδου επαναληπτικές εκλογές.
Η αναταραχή στη λειτουργία του καίριου τομέα των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου, προκαλείται από τα ίδια πρόσωπα που ταλαιπώρησαν αφάνταστα τον πρώην δήμαρχο Στάθη Κουσουρνά. Προφανώς πιστεύουν – τα εν λόγω πρόσωπα –ότι είναι οι πάπες της οικονομικής επιστήμης και πώς κανένας άλλος δεν έχει δικαίωμα να διαθέτει ίχνος από τη δική τους …σοφία – μια σοφία που στην πράξη αποδείχτηκε αέρας κοπανιστός και μάλιστα μολυσματικός για τα δημοτικά πράγματα.
Πάντως, εγκαίρως είχε επισημανθεί από πολλούς, στον δήμαρχο να είναι προσεκτικός στις επιλογές του, αναφορικά με τα συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά μάλλον πίστευε ότι θα μπορούσε να κάνει κουμάντο. Όμως, τα ημιμαθή ψώνια δεν κουμαντάρονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου