6 Μαρτίου 2015

Η ΜΎΚΟΝΟΣ ΠΑΊΡΝΕΙ ΤΟ ΣΚΉΠΤΡΟ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΉ ΓΙΑ ΤΟ 2015 – ΒΓΆΖΕΙ ΕΚΤΌΣ ΛΊΣΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΊΝΗ !

Το Σιμ Ριπ στην Καμπότζη, το Φορτ Λοντερντέιλ στη Φλόριντα και η Μύκονος είναι οι τρεις προορισμοί που θα έχουν τα πρωτεία στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών για το 2015 σύμφωνα με μια έρευνα του εξειδικευμένου τουριστικού ιστότοπου Skyscanner.
Αυτοί οι τρεις προορισμοί θα είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς φέτος – σε σχέση με τους γειτονικούς Ταϊλάνδη, Μαϊάμι και Σαντορίνη που ξεχώριζαν μέχρι τώρα – σύμφωνα με τις ταξιδιωτικές διαδικτυακές αναζητήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.
Πρώτο στη λίστα έρχεται το Σιμ Ριπ στη Βόρεια Καμπότζη με 33% αύξηση, ακολουθεί το Φορτ Λόντερντειλ στη Φλόριδα με 32% και τρίτη πλασάρεται η Μύκονος με 31% για τους Βρετανούς.
Οι ειδικοί του τουρισμού πιστεύουν ότι ο μεγάλος αριθμός νέων, πολυτελών ξενοδοχείων που εγκαινιάζονται παράλληλα μ” αυτά που απευθύνονται στους backpackers ευθύνονται για την πρωτιά του Σιμ Ριπ για το 2015, αφού προσφέρεται και για πολυτελείς όσο και για οικονομικές διακοπές.
Απ” την άλλη το Φορτ Λόντερντέιλ μοιάζει να αναγεννιέται τουριστικά χάρη στις επενδύσεις και τις υποδομές του, που περιλαμβάνουν μια επέκταση του αεροδρομίου, μια νέα ταχεία σιδηροδρομική γραμμή και την κατασκευή ενός υπερπολυτελούς ξενοδοχείου.
Όσο για τη Μύκονο; το κυκλαδίτικο νησί γνωρίζει μια αναβίωση στη δημοτικότητα του χάρη στους διεθνείς αστέρες, όπως τη Τζένιφερ Λόπεζ και τη Λίντσει Λόχαν, που φτάνουν για να διασκεδάσουν και να καταλύσουν στα πολυτελή ξενοδοχεία της και τους οποίους προβάλλουν τα media όλου του κόσμου. Οι απευθείας πτήσεις από το Χίθροου για το νησί και η οικονομικότερη διασκέδαση που θα προσφέρουν – σε σχέση με την Ίμπιζα – διάσημοι Djs εξασφάλισαν στη Μύκονο την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη.
Οι προβλέψεις αυτές βασίζονται στις αναλύσεις εκατομμυρίων αναζητήσεων πτήσεων μέσω της Skyscanner την τελευταία τριετία, συνδυασμένες με τις έρευνες που μελετούν τις μελλοντικές καταναλωτικές τάσεις και τις επιρροές.
«Είναι πολύ ενδιαφέρον να βλέπεις τα ταξιδιωτικά ενδιαφέροντα να αλλάζουν. Κι ενώ φυσικά η Ισπανία, η ΗΠΑ και η Γαλλία παραμένουν σταθερά οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για τους Βρετανούς κάθε χρόνο και δεν περιμένουμε αυτό να αλλάξει σύντομα, ξέρουμε ότι πολλοί από τους πελάτες μας θέλουν να βρίσκονται μπροστά στις ταξιδιωτικές τους επιλογές και θέλουν νέους προορισμούς που ενδεχομένως δεν είχαμε σκεφτεί στο παρελθόν, να τους εμπνέουν» δήλωσε η Μαίρη Πόρτερ, του Skyscanner.
Ποια είναι η δεκάδα των προορισμών για το 2015:
1. Σιμ Ριπ, Καμπτότζη (33%)
2. Φορτ Λόντερντειλ, Φλόριντα (32%)
3. Μύκονος, Ελλάδα (31%)
4. Βραζιλία, Νότιος Αμερική (26%)
5. Γκολντ Κόουστ, Αυστραλία (18%)
6. Νικαράγουα, Κεντρική Αμερική (13%)
7. Σεούλ, Νότια Κορέα (12%)
8. Κολόμπο, Σρι Λάνκα (12%)
9. Ταϊπέι, Ταϊλάνδη (3%)
10. Παναμάς, Κεντρική Αμερική (3%)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου