14 Δεκεμβρίου 2015

Οσμή Σκανδάλου και Παράβαση Καθήκοντος στο Δήμο Μυκόνου ;;;

Εκτιμώντας τη προσπάθεια σας για αντικειμενική πληροφόρηση, σας ενημερώνω για τα πιο κάτω, που  επαληθεύονται επίσημα και από τα επισυναπτόμενα έγγραφα.
-Εγινε ανανέωση της σύμβασης μίσθωσης απο τη προηγούμενη δημοτική αρχή του ΣΙΝΕ ΜΑΝΤΩ και του περιβάλλοντα χώρου με το εστιατόριο και το κυλικείο, με μείωση του ενοικίου απο 22000 euro ετησίως σε 6725 euro ετησίως(γρίφος ο τρόπος υπολογισμού),χωρίς να γίνει διαγωνισμός (ποιός δεν θα έδινε 6725 euro το χρόνο !!!!­)

-Η σύμβαση ανανέωσης ήταν παράνομη για τους πιό κάτω λόγους
    α.Ο μισθωτής όφειλε 60000 euro κατα τη μέρα της ανανέωσης.Δηλαδή ειχε πληρώσει για τα τρία χρόνια 6000 euro, χωρις κανένας μέχρι τότε να κινήσει τις διαδικασίες για τη έξωση του όπως  προέβλεπε η αρχική σύμβαση .Το ποσό δεν αναφέρεται σκόπιμα στη συμφωνία αλλά επαληθεύεται απο τα βιβλία του Δήμου.
    β.Ο χώρος στερείτο άδειας λειτουργίας (ακόμη δεν εχει άδεια) που υποχρέωση να την βγάλει ειχε ο μισθωτής, που για τρία χρόνια δεν έκανε.
-Η σύμβαση ανανέωσης απορρίφθηκε και ακυρώθηκε απο τη περιφέρεια, αλλά η τότε δημοτική αρχή δεν έκλεισε το κινηματογράφο όπως όφειλε(παράβαση καθήκοντος)
Εκανε προσφυγή στην απόφαση της περιφέρειας αλλά η προσφυγή αυτή δεν είχε ανασταλτικό χαρακτήρα ,δηλ έπρεπε να κλείσει το κινηματογράφο και να περιμένει την απόφαση.
Η προσφυγή απορρίφθηκε αλλά ούτε η τωρινή δημοτική αρχή έκλεισε το κινηματογράφο όπως όφειλε(παράβαση καθήκοντος)
-Μετά από καταγγελία η περιφέρεια επανέφερε το θέμα και η τωρινή δημοτική αρχή , ευρισκόμενη σε αδιέξοδο απάντησε έγγραφα στη περιφέρεια οτι θα συγκαλέσει ΔΣ για να ακυρώσει τη σύμβαση(για να μη λειτουργήσει τα Χριστουγεννα....) και να απαιτήσει απο το μισθωτή τη διαφορά των μισθωμάτων(ποιός αφελής θα τα έδινε όταν έχανε και το μίσθωμα).Μπορείτε να τα επιβεβαιώσετε  απο το Δήμο και από τη περιφέρεια.Σας αποστέλω (λόγω χώρου ) τη τελευταία σελίδα της απάντησης του Δήμου προς τη περιφέρεια με τις δεσμεύσεις του Δημάρχου για τις επόμενες κινήσεις του.

Η περιφέρεια και το Σώμα επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης έχουν επιληφθεί και διαβουλεύονται για να αποφασίσουν το βαθμό του αδικήματος για παράβαση καθήκοντος της πρώην και τωρινής δημοτικής αρχής.

Συμπερασματικά, ο κινηματογράφος ΜΑΝΤΩ, μαζι με το περιβάλλοντα χώρο (κυλικείο,εστιατόριο) λειτουργούσε ουσιαστικά χωρίς σύμβαση μίσθωσης,με γελοίο μίσθωμα,και χωρίς άδεια λειτουργίας.
Πραγματοποιηθήκανε πανάκριβες εκδηλώσεις(biennale,εκθέσεις,πρεμιέρες,τελευταία και το ντοκυμαντέρ για τη Δήλο) με τεράστια έσοδα, μεγάλη προβολή ,σε παράνομο χώρο ,χωρίς άδεια και με γελοία δημοτικά έσοδα.


Νομίζω οτι τώρα που έχει φθάσει στο τελεσίδικο στάδιο η υπόθεση , πρέπει να δημοσιοποιηθεί.
Φανφαρόνοι με δανεικές στολές και μνημόσυνα με ξένα κόλυβα.
Θα επανέλθω μετά απο τις δικές σας ενέργειες και είμαι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση η συμπληρωματική πληροφορία.
Σας ευχαριστώ

                        Eπισυναπτόμενα έγγραφα που συνοδεύουν την καταγγελία :


1)ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ






2)ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ



3)ΕΡΩΤΗΣΗ "ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΩΝΗΣ" ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
                 

                                                 4) ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ



                                               5)ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ-ΠΡΟΕΔΡΟΥ Γ.ΑΞΙΩΤΗΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου