26 Μαΐου 2016

Το καλοκαίρι στην παραλία του μυκονιάτκου Nammos θα ξεβράζονται άψυχα κορμιά!!!

-ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ...

Πήραν στους ώμους τούς ηλικιωμένους γονείς τους και έφυγαν μακριά από το Αουσβιτς των Σταθάκη-Καρανίκα.


Ακόμη και όσοι έχουν την δυνατότητα να αποδράσουν από την έως χθες χρεοκοπημένη χώρα και από χθες αιώνια αιχμάλωτη στους δανειστές, το κάνουν κρατώντας χαμηλούς τόνους για να μην το πάρουν μυρωδιά όλα τα υπόλοιπα κορόιδα και εγκαταλείψουν κι εκείνοι την Ελλάδα. Σε καμμία περίπτωση όσοι έχουν ήδη αποδράσει και όσοι ετοιμάζονται να αποδράσουν δεν θέλουν το “μυστικό” της απόδρασής τους να γίνει κοινός τόπος. Το σύστημα θέλει τα κορόιδα να μείνουν πίσω για να πληρώνουν τα μισθά των 300 της Βουλής και των χιλιάδων κρατικοδίαιτων τεμπέληδων του Δημοσίου που μάς οδήγησαν σ΄αυτή εδώ την Κόλαση της χρεοκοπίας.
Από τον Βασίλη Μπόνιο
Οι πιο πολλοί εκδότες και τηλεαστέρες που σας κουνούν το δάχτυλο από τις τηλεοράσεις έχουν ήδη μεταφέρει τις εταιρίες τους στο εξωτερικό, όπως επίσης και τους προσωπικούς τους λογαριασμούς όπως αποκαλύπτουν άλλωστε τα panama papers και η λίστα Λαγκάρντ. Κι όμως γι΄αυτούς δεν ανοίγει ρουθούνι. Δεν κινείται φύλλο-μόνο το όνομα του Παπασταύρου πετάνε κάθε τόσο στους χαχόλους και δεν τολμούν να ακουμπήσουν τους μηντιάρχες με τους εξωχώριους λογαριασμούς. Η Ελλάδα-μετά το χθεσινό Eurogroup-είναι και με σφραγίδα τελειωμένη υπόθεση.Οσοι λοιπόν μπορούν την εγκαταλείπουν με το σύνθημα:
-Του φεγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ…
Μόνο οι αισιόδοξοι εκ των Εβραίων κατέληξαν στο Αουσβιτς. Οι απαισιόδοξοι δραπέτευσαν στις ΗΠΑ και έγιναν πλούσιοι.
Πήραν λοιπόν στους ώμους  τούς ηλικιωμένους γονείς τους και πέρασαν τα σύνορα. Αυτό ήταν το χρέος τους και αυτό έπραξαν.
Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές χιλιάδες εταιρίες μεταφέρονται στο εξωτερικό, χιλιάδες οικογένειες εγκαταλείπουν με κάθε τρόπο την Ελλάδα. Τα υποψήφια θύματα μένουν πίσω. Ακόμη και αυτοί που μας κυβερνούν, όλοι όσοι έχουν παιδιά-φοιτητές, τα σπουδάζουν στο εξωτερικό, όπου τους συμβουλεύουν να παραμείνουν για πάντα. Ούτε διακοπές δεν θάρχονται στο τιγκαρισμένο στα πτώματα μεταναστών και προσφύγων Αιγαίο. Φέτος το καλοκαίρι στην παραλία του μυκονιάτκου Nammos θα ξεβράζονται άψυχα κορμιά, ακριβώς έτσι. Ούτε διακοπές δεν θάρχονται οι μάγκες στην Ελλάδα την οποία αποτελείωσαν. Οι κατσιαπλιάδες διαπραγματευτές του ΣΥΡΙΖΑ ολοκλήρωσαν το καταστροφικό έργο των ερασιτεχνών γκάνγκστερς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Σε ξεπούλησαν για να γλιτώσουν τα προσωπικά λάφυρα και την λεία του δημοσίου χρήματος που απαλλοτρίωσαν στην διάρκεια της μεταπολίτευσης.
Ξεπουλάνε την Ελλάδα για να γλιτώσουν τα κλοπιμαία και ταυτόχρονα την εγκαταλείπουν τρέχοντας στην αιχμαλωσία των δανειστών.
Είσαι ζωντανός-νεκρός εάν παραμείνεις εδώ.
Και γιατί άλλωστε; Για να πλερώνεις τα μισθά του ζάπλουτου Σταθάκη και του παλαβού Καρανίκα που υποστηρίζει ότι ο καρκίνος θεραπεύεται με μπάφους;
Πόσο πρέπει να προσβάλουν ακόμη την νοημοσύνη σου και την αξιοπρέπειά σου ώστε να εξακολουθήσεις να ποτίζεις με το αίμα σου το Φορολογικό Αουσβιτς που από χθες το βράδι είναι και επίσημα τόπος κατοικίας ζωντανών-νεκρών;
http://kourdistoportocali.com/read-this/kp-930/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου