11 Ιουλίου 2016

Οι νεοπλουτόγυφτοι της Μυκόνου .

Η εκδίκηση της γυφτιάς . Οι νεοπλουτόγυφτοι της Μυκόνου θα πληρώσουν 1.000 ευρώ είσοδο για τον Ρέμο και τους Gipsy Kings !!

 Η διαστροφή της ελληνικής νεοπλουτογυφτιάς  συνεχίζεται !!!Για ακόμα μια χρονιά, η συναυλία του Αντώνη Ρέμου προκαλεί, με τις απίστευτες τιμές. Φέτος στο Nammos, μαζί του θα είναι οι Gipsy Kings και πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρον συναυλία, ωστόσο για να την ακούσεις πρέπει να πληρώσεις ατομικά, τετραψήφιο αριθμό...

Για την εν λόγω βραδιά υπάρχουν δύο επιλογές για τους πελάτες. Η πρώτη αφορά τα τραπέζια που βρίσκονται κοντά στην εξέδρα και οι τιμή τους ξεκινά από 1000 ευρώ το κεφάλι, δηλαδή 10.000 το τραπέζι με minimum κατανάλωση και χωρητικότητα 10 ατόμων. Στην παραπάνω τιμή περιλαμβάνονται το μενού του φαγητού, ένα μπουκάλι σαμπάνια και ένα μπουκάλι κρασιού τριών λίτρων.
Στην δεύτερη κατηγορία για τα τραπέζια που βρίσκονται πιο μακριά η τιμή είναι στα 500 ευρώ ανά άτομο, περιλαμβάνουν το ίδιο μενού φαγητού, μια σαμπάνια και ένα κρασί 1,5 λίτρου και η τιμή του τραπεζιού είναι στα 5.000 ευρώ για τα 10 άτομα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, οι Gipsy Kings συμφώνησαν να πάρουν 70.000 ευρώ για μια βραδιά. Δηλάδη, τα χρήματα που θα αφήσουν οι θαμώνες με το «καλησπέρα» από 7 τραπέζια.
http://www.seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου