17 Ιουλίου 2023

Η λασπη, η συκοφαντία, η διαφθορά, και η Μύκονος.


«Μπαινουμε  σε έναν κύκλο, όπου με λάσπη στον ανεμιστήρα θα πηγαίνουμε και θα πάμε έτσι μέχρι τις εκλογές».
Μύκονος Δημοτικές Εκλογές 2023
Εκλογές με λάσπη, σκευωρίες, σκάνδαλα Η Μύκονος οδηγείται στις πιο σκοτεινές κάλπες των τελευταίων δεκαετιών.
Μια απο τις λεξεις που λες και πλαστηκε για να περιγραψει ουσιωδη στοιχεια της Μυκονιάτικης πραγματικοτητας, ειναι και η λεξη «λασπη».
Που αλλου εχουμε λασπη;μα στα αυθαίρετα που έχουν κτίσει όλοι, Μα και στα χρηστα ηθη: λασπη λοιπον ειναι και η διαφθορα, το χαμηλο ηθικο επιπεδο, ο βουρκος, ο βορβορος, οπου κυλιουνται, σαν ευτυχισμενα γουρουνακια, οι αμαρτωλοι, οι εξωλης και προωλης, τα σεσηποτα μελη του κοινωνικου σωματος. Τουλαχιστον ετσι λενε λενε οι κατωνες και τιμητες, οι ηθικοι Υποψήφιοι, που ειτε αδυνατουν να οργιασουν, ειτε καλυπτουν με τον φερετζε της αγνοτητος τις δικες τους αμαρτιες, αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.
Μην έχετε, λοιπόν, αμφιβολία! Οι στόχοι είναι ήδη γνωστοί. Το κουμπί πατιέται και τόνοι λάσπης θα πλημμυρίσουν του Γιαλού τα καφενεία. Δεν θα έχουμε εκλογές, αλλά λασπομαχία.
Το Mykonos Zoo δεν θα συμμετάσχει στο party της Λάσπης και του κατήφορου γιατι «Η λογική του κατήφορου είναι ο πάτος» Όταν το ψέμα και η συκοφαντία γίνονται ψωμοτύρι, η απόδειξη γίνεται άγνωστη λέξη.Γι’ αυτό να είστε καλά προετοιμασμένοι: θα δείτε και θα ακούσετε πράγματα που δεν λέγονται ούτε στα Kολομβίανικα σίριαλ του Netflix .Ποπ Κορν να παρετε μην το ξεχασετε...
Το ποστ ειναι αφιερωμενο στους φιλους μου της  ομαδας Ποπ Κορν .

Ότι ήταν να γράψουμε το εουμε γραψει εδω:Μύκονος το Ελ Ντοραντο του Eυρωπαϊκου νοτου Edition 2018.
Βy  Μαλλί της Γριάς ☺


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου