20 Μαρτίου 2018

Μυκονιάτικη Γη… ποτισμένη με 500ευρα !!!


H αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου επικεφαλής στην Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, έχει εκπλαγεί από τα ευρήματα και την επινοητικότητα των πολιτών που διαθέτουν χρήματα εκτός τραπεζικού συστήματος.
Σχεδόν καθημερινά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες  καταφθάνουν στο γραφείο της από την Τράπεζα της Ελλάδας πακέτα παλαιωμένων ποντικοφαγωμένων  ή νοτισμένων ή ψιλοκαταστρεμμένων από την υγρασία  του Νησιού χαρτονομισμάτων. Κατά τα φαινόμενα οι κάτοχοί τους τα κρύβουν στο χώμα χωρίς να τα συσκευάζουν σωστά και με το καιρό ανακαλύπτονται ότι καταστρέφονται. Τότε καταφεύγουν μες των τοπικών Τραπεζών  στην Τράπεζα της Ελλάδας για να τα αντικαταστήσουν με καινούργια. . Η κυρία αντεισαγγελέας έχει πλέον την πεποίθηση ότι οι Μυκονιάτες στην περίοδο της μεγάλης κρίσης έκρυβαν το χρήμα σε γλάστρες, σε κήπους και κάτω από… τη λεμονια.
Και επειδή μιλάμε για πακέτα τούβλα χαρτονομισμάτων των 100 ή 200 ή ακόμα και 500 ευρώ, μόλις η αντεισαγγελέας λάβει τις αναφορές από την Τράπεζα της Ελλάδας, θα ερευνήσει στις φορολογικές δηλώσεις. Και αναλόγως  εάν τα συγκεκριμένα ποσά ανταποκρίνονται με τα δηλωθέντα εισοδήματα στις φορολογικές δηλώσεις. Και αναλόγως θα πράξει...

Tips Zoo :Παραδοσιακή κρυψώνα χρημάτων ,παίρνουμε μια βουτινα την γεμίζουμε 500 ευρα,βάζουμε γλίνα από πάνω, λαρδί και μετά χοντρό αλάτι. Το ίδιο μπορεί να κάνετε χρησιμοποιώντας κοπανιστή ,η γεμίζοντας λουκάνικα με 500 εύρα. Έτσι σε κόντρα των καιρών να μην ξεχνάμε τις ρίζες μας.Δεν τα βρίσκει ούτε σκύλος ,ανιχνευτής χρημάτων scanner,και τα λοιπά !!!

Posted by :Anthoula  ΤΡΟΒΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου