19 Φεβρουαρίου 2016

Mάθανε ότι γαμιόμαστε και πλάκωσαν κι οι γύφτοι !!!

OKTANA's photo.Ακούω που ρωτάτε γιατί παραχωρήθηκε το Αιγαίο στο ΝΑΤΟ και που λέτε ότι εγείρεται θέμα, διότι η Ελλάδα υπέκυψε στην Ατλαντική Συμμαχία! Αναρωτιέστε γιατί δεν χρησιμοποιήσαμε το ελληνικό πολεμικό ναυτικό και το λιμενικό προκειμένου να πράξει τα δέοντα.
Μία προφανής αιτία είναι το σημαντικό επιχειρησιακό κόστος, που τώρα θα αναληφθεί από τη Συμμαχία..
Ένα άλλο ενδιαφέρον ζήτημα, είναι τι θα πράξουν οι άνδρες του ΝΑΤΟ όταν θα βλέπουν από τα πλοία τους τους μισοπνιγμένους πρόσφυγες. Ασφαλώς δεν θα τολμήσουν να τους πυροβολήσουν, αλλά να τους περισυλλέξουν, χωρίς να κάνουν το push back που αποτυπώνει Reiser! Λέτε?
Αργά ή γρήγορα θα καταλάβουν οι στρατηγοί της Συμμαχίας, ότι για να μη γελοιοποιηθούν, η μόνη λύση τους θα είναι να αστυνομεύσουν αποτελεσματικά, τα τουρκικά παράλια.
Ίσως, τελικά, μας επιτρέψουν οι (συν)εταίροι μας να ρίξουμε και τον φράχτη στο Έβρο… Αλλά αυτά τα ξαναείπαμε και νωριτερα…https://medium.com/@Raskolnick/σφουγγοκωλάριοι-1fcf497c3f32
Κοντολογίς: Welcome ΝΑΤΟ, αφού έτσι κι αλλιώς, ήσουν πάντα εδώ… (ή όπως λένε στο χωριό μου, μάθανε ότι γαμιόμαστε και πλάκωσαν κι οι γύφτοι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου